Nie jesteś zalogowany na forum.
Zagryzla warge i zacisnela uda -sprobuj…
to nie dała mu wyboru i rozerwał jej kieckę - Nie zaciskaj ud!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To sie spiela i zacisnela raczki na poscieli -Nie bede…
uśmiechnął się - Grzeczna dziewczynka... więc teraz pokaż co ukrywałaś i jak najszerzej rozłóż nogi
Gia patrzyla mu w oczka i rozlozyla szeroko nogi i byla juz wilgotna
mokra była jak niagara odkąd ją w klubie dotknął hahahaha Jak posłuchała to w nagrodę znów ją polizał po cipce
-Wlasnie o tym myslalam…tego chcialam…-sapnela
Zerknął na nią - I dlaczego nic wcześniej nie powiedziałaś? - za karę ją zdzielił w cipkę
-Mialam zamiar-odparla i jeknela glosniej -Oh…tak sie bedziemt bawic-usmiechnela sie bo lubila takie klapsy
- Hmm... nadal chcesz, aby podnosić Ci adrenalinę.... Co jeszcze masz zamiar mi powiedzieć? - ścisnąl jej łechcinkę, żeby nie musiał jej maltretować
-Skad miales ten wibrator jajeczko? Nie wiedzialam, ze sie przygotowales…
- Zaprosiłaś mnie w paszczę lwa... Nie myślałaś chyba, że pozwolę Ci się czuć swobodnie kiedy ja będę musiał uważać na każde słowo i ruch...- powiedział rozbawiony - Na szczęście nie miałem okazji go wcześniej wykorzystać i wyszło lepiej niż planowałem...
Usmiechnela sie -Bede pamietala, ze jestes bardzo sprytny…kontynuuj…
Zaśmiał sie - będę miał na uwadze aby zawsze zabrać jakas mini zabawkę, bo kto wie kiedy się przyda- pocałował ja w usta a potem wrocil do minetki.
Ona patrzyla na niego i wplotla mu paluszki we wlosy -O boze…tak…
Mial bujniejsze niż jej tatuś hahaha po lizaniu wpakowal się jezorem w jej cipke aby mogła jeszcze lepiej się poczuć i przypomnieć sobie jak dawno tak dobrze nie miała ha
No niestety:( poruszaala sie w jwgo strone i niemogla dluzo wytrzymac taka byla podniecona i zaczela glosno jeczec i doszla
To się wycofał jak Niagara nadciągnęła i od razu chujem się wbił, skoro ona była o 2 orgazmy do przodu ?
Si hahaha ale co tam
Zlapala go mocno za ramiona a pozniej przyciagnela za glowke i calowala zachlannie
Główkę miał w niej hahaha
- Jeszcze ci mało...- powiedział między besoskamki i dobijał się skoro chciała na ostro
-Szaleje za toba-jeknela i poczuwala sie po nim
- wiem...- odpowiedział na pewniaka, bo co będzie sobie żałował i ibtpvili się, aby teraz ona mogła popracować.
Gia zlapala go za klate i jechala na nim na ostro. Seksownie sie poruszala i robila sexy minki
No i jak tak się ona poczuwała to jemu było lepiej i w końcu i jemu się nareszcieeee doszło.
Ona doszla tez wiec byla w chuj zadowolona, ze miala 3 orgazmu.
Polozyla sie na nim i odpoczywala -Dobrze ci?