Nie jesteś zalogowany na forum.
-Fak…dales mi cos?-zapytala bo znala juz takie uczucie
Zaśmiał się - za dużo byś chciała...- jak jeszcze ledwo kontaktowała to się wycofał i wziął ją na siebie i pocałował, a potem od nowa leciał na ostro
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To w koncu sie rozbudzila i tak doszla skoro juznja ruchal od dawna ha
Jak doszła to on jeszcze się zabawiał i się kręcił wokół jej przeoranej dupki i wtedy się dopiero szczęsliwie spuścił zadowolony ze swojego pomysłu na poranne bzykanko
To zlazla z niego i polozyla sie obok -Pieprzyles mnie w tylek…czuje to…co mi dales, ze tego nie pamietam?
Uśmiechnął się i ją pocałował - Słodka tajemnica.... Nic Ci nie będzie..
-Jestes niemozliwy…-patrzyla na niego -I zboczony i…
- I potrafię dać ci idealny orgazm na początek dnia, wiem... - powiedział rozbawiony - Wstajemy czy chcesz jeszcze chwilę poleżeć?
-chce polezec..nestem jeszcze troche skolowana…za te orgazmy i tym czym mnie potraktowales powinienes zrobic dobre sniadanie do lozka…
- Dostaniesz coś lekkiego, żebyś nie zwróciła... Poza tym nie tylko ja się dobrze czułem... ociekałaś swoimi płynami gotowa dojść w każdej chwili..- podniósł się z łóżka i ubierał się.
Byla zawstydzona-Musze ci wierzyc na slowo…czuje ze jestem cala w twoich plynach…
- Ależ skąd... nie pieprzyłem Cię w usta... - zaśmiał się i poszedł do kuchni.
Oblizala usteczka i jak poszedl to spojrzala na swoja cipeczke, a potem lezala dalej i rozmyslala o tym, ze on lubi ja rznac na spiocha. Myslala o tym chlorocosatam haha ale pewna nie byla. I czekala na niego tam jak juz ta przekrecona
Massimo zrobił im po omlecie
i wrócił do sypialni, a ona tak go witała!!
- Chyba spodobała Ci się pobudka...
-Chyba tak…-usmiechnela sie i pozwolila by sobie jeszvze chwile poogladal a potem usiadla -Mmm omlet.
Podał jej talerz i usiadł obok - W takim razie będę musiał dopakować kilka rzeczy... - powiedział i zabrał się za żarcie.
-Czyli co na przyklad?-zapytala i tez zaczela jesc i zerkala na niego
Zostawił więc omlet i wstał, z szafki wyjął karton z zabawkami i rzucił na łóżko sznurki
- Na przykład to..
-Marzy ci sie, zwiazac mnie…
- Oh wiele rzeczy mi się marzy... chyba nie ma takiej rzeczy, któej nie chce ci pokazać
Patrzyla na niego -Pokazesz mi…jestes bardzo zachlanny. Co ja moge pokazac tobie?
Uniósł brewkę - A co chcesz mi pokazać?
-Pokze ci to co zechcesz…-zmacala go po udzie -Pokaze ci, ze mozemy byc szczesliwi.
To się zdziwił - A nie jesteśmy?
-Ja jestem przy tobie…