Nie jesteś zalogowany na forum.
Gia przelknela i zasmiala sie -Mialam ochote cos podjesc. Nie strasz mnie.
- Nie zakradaj się do lodówki...i uważaj, bo Massimo preferuje panienki w rozmiarze 0... - powiedział rozbawiony
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To nie bylo zakradanie…i nie bede na nic uwazac. Jak cos sie Massimo nie podoba to droga wolna.
- Massimo też tak odważnie pyskujesz? - zapytał śmiejąc się. - Smacznego...- poszedł do siebie
Gia juz nie jadla. Napila sie i poszla do sypialni. Miala podziekowac Simonowi za pomoc, ale ja wkurzyl tym, ze sie czepial. Sciagnela recznik w sypialni -szukam swojej koszuli.
Massimo na nią zerknął - W porządku..przecież Ci jej nie schowałem..
-Przepraszam…twojej…twojej. Polubilam ja.
- Nie musisz w ogóle jej szukać, nie mam nic przeciwko, abyś spała nago - powiedział uśmiechając się - Jak po prysznicu? - dokończył pakowaniu i usiadł na łóżku
To usiadla mu na kolanach -Rzezko-usmiechnela sie -Twoj przyjaciel przlazl i przylapal mnie jak zjadlam rogalika-zamrugala oczkami -I mowi, ze uwazaaaaj bo massimo lubi rozmiar0…
zaśmiał się - Donosisz uprzejmie, że sobie plotkowaliście o mnie?
-Ze mialam mu dziekowac, ale za to nie dostal nic-zasmiala sie
- Myślę, że sobie poradzi bez tych podziękowań.... dalej jesteś głodna?
-Nie…bo nie bede w twoich preferowanych rozmiarach-zasmiala sie i zeszla z niego
- Nie jesteś raczej w rozmiarze 0.... ale skoro to taka ważna sprawa to dam Ci znać, jak przekroczysz granicę - powiedział zerkając na nią, bo teraz musiał ocenić!
-Dla mnie malo wazna. Jak cos ci nie bedzie pasowalo to sie pozegnamy-powiedziala i znalazl jego koszule i ubrala
- oh.. a gdzie pójście na kompromis?
Gia sie zasmiala -Zobaczymy jak tobie urosnie brzuszek.
- Na pewno nie przed 50stką, więc jesteś gotowa tyle czekać?
-Troche cierpliwosci mam-mrugnela do niego i jak zalozyla jego koszule to walnela sie na lozku -Chodz sie przytul.
Podniósł się z łóżka i najpierw założył bokserki, bo nie będzie spał nago jak ona się poubierała. Położył się do wyrka - Chyba jednak nie jesteś taka zmęczona..
-Chyba masz ochote na sex-podniosla brwi
Zaśmiał się - Boli mnie głowa...
Zasmiala sie -Oj biedna glowa-powiedziala i cmoknela go w czolo
- Idziemy spać, będziemy się pieprzyć w samolocie... Całą drogę...
Przytulila sie do niego -Cudownie. Niemoge sie doczekac-powiedziala i zamknela oczy