Nie jesteś zalogowany na forum.
zrobił groźną minę zamiast smiesznej, skoro mówił, że musi się trzymać wizerunku!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zasmiala sie i zlapala go za buzke -Nie tak, cwaniaczku. Przy mnie nie musisz sie tak twardo trzymac wizerunku. Jestesmy sami. Nikomu nie powiem.
- Tak się skłąda, ze przy tobie muszę być jeszcze bardziej twardy....- powiedział machając brewkami
-Nie musisz byc taki twardy…tutaj mozesz byc troche miekkszy-pomacala go po miejscu gdzie sie ukrywalo jego skamieniale serce
nie miał serca z kamieniaaaa a ona nie była mujer de madera lol2
- Hmm ale tam niżej już tak... sama rano pokazałaś jak bardzo to lubisz
-Widziiiisz-szturchnela go -Nie moze byc chwili romantycznej, bo juz twoj twardy kutas-zasmiala sie
- Ale nie dotykam Cię z seksualnym podtekstem! - powiedział jak wgl jej nie dotykał
-Brawo. Musisz sie teoche nauczyc jednak.
- Dobrze, niech będzie po twojemu.... żeby nie było, że nie umiem iść na kompromis
-Pokaz teraz troche romantyzmu…-podniosla brwi
- Gia... Nie jestem marionetką, która robi coś na zawołanie... Zadowolona?
-Lekcja niezaliczona-wystawila mu jezyk
- Zaliczam panienki, nie lekcje - powiedział śmiejąc się..- A ty miałaś iść się pakować..
-A ty juz nie zaliczasz panienek…-odparla i poszla sie pakowac
Zaśmiał się i napił sobie whiskacza, bo jeszcze nie miał okazji odetchnąć po tych ostatnich dniach ehh
-„nauczysz mnie gia…”, „nie jestem marionetka”-przedzezniala go i pakowala sie -Co za..mezczyzna-rzekl sjszcze i zamknela sie. Ona nie chciala myslec o tych dniach z Alejandro.
Jak sobie chlusnął to zajrzał do niej, skoro już go nie krytykowała - Nie zapomnij o seksownej bieliźnie..
Akurat to miala w reku i chciala spakowac. Rzucila tym w niego
-Teraz czy na wyjazd?
Zaśmiał się - Za mało prześwituje jak na wyjazd...
Gia wstala i rozebrala sie. Stanela przed nim nago -To co mam wlozyc?
- A gdzie romantyzm? Znowu będzie, że tylko o jednym myślę..
-Juz nie zaliczyles lekcji, wiec nie wracaj twraz do tego jak stoje nago przed toba…
Zaśmiał się i podszedł do niej - To co jeszcze proponujesz do ubrania? Pokaż co masz...wyzywającego
-To od razu przymierze…-powiedziala i odeszla od niego. Wyciagnela bielizne i wlozyla
Bardziej już mu się spodobała ta bielizna zmacał ją po boczkach tłustych, skoro sobie nie odmawiała żarcia - Dużo lepszy wybór... Masz wiecej takich?