Nie jesteś zalogowany na forum.
to zrozumiał, że ona chce tego, tylko się boi, więc chyba pierwszy raz jej pokazał co potrafi i wycofał się ręką, ale rozerwał jej bluzeczkę, a taką ładną miała i się dalej do niej dobierał
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-mmm…-zaczela sie poruszac tylem i ocierac o ejgo krocze. Zmruzyla oczka
pozwolił jej się ocierać o siebie i dalej jej cycki i sutasy rozpieszczał
- wytrzymasz czy ściągniesz spódnicę?
No to od razu sciagnela spodnice bo juz nie mogla wytrzymac
to ją zaciągnął na kanapę, bo mieli aneks kuchenny z salonem i uwolnił swojego chujka i ją brał jak chciał
Hahaha nie spodziewala siw takiej pozycji i bylo jej niewygodnie! Ale ja dobrze piwprzyl wiec nic nie mowila tylko mruczala z rozkoszy
jemu nie przeszkadzała, ale zeby wylewu nie miała to się w końcu obrócił i ją też i dalej ją posuwał na ostro i sciskał cycka
Zerkala na niego i na to jak sie jara i sama sie poczuwala na tyle co mogla i dotykala go po raczkach
A poczuwał się coraz lepiej i pchał się do oporu, aby mogła czuć kazdy mm jego chujka
To sie podniosla na tyle ze byla przy ejgo raczce i got am calowala i podgryzal z podniety
za szyję ją złapał jak go chciala uszczkodzic!! i się tak pchał aż w końcu szczęsliwie się spuścił w jej bezpiecznej cipce
I ona tez doszla jeczac jego imie, bo bylo jej cudownie i opadla z sily ha
- Teraz możemy wrócić do kolacji, maleńka... a potem się przygotuj na kolejną rundkę - puścił jej oczko i się podniósł i jak czuł piekny zapach z piekarnika to podszedł tam i wyjął ich kolacyjkę
i nałożył jej i sobie po kawałku
Skoro on byl nagi to tez wstala i nie ubierala sie, chociaz jej bylo dziwnie i czula sie troche skrepowana. Nigdy tam nie latala. Usiadla i powachala -Idealnie…uwielbiam makarony!
jak usiadła to jeszcze kucnął przy niej i ją zmacał po cipce
- Uwielbiasz wszystko co ze mną związane....
No to tez juz glebiej oddychala i zadrzala -Nie powinienes…
to wsunął dwa paluszki w jej cipkę - tego nie powinienem chyba robić...- szepnął i ją pocałował w szyję- o czym teraz myślisz?
Podsunela sie wyzej jak wsadzil paluszki-Nie sadzilam,ze ktos moze na mnie tak dzialac…
- A jednak się udało...- uśmiechnął się i podniósł, a potem już grzecznie usiadł obok niej i zabrał się za żarcie jakby nic chwilę wcześniej nie zaszło ha
Odetchnela sobie i chwilke musiala sobie dac na uspokojenie, a potem zabrala sie za lasagne -chyba nie bedziemy sexy wygladac wymazani sosem z lasagne-usmiechnela sie
- A zamierzasz się wymazać sosem? - zapytał zerkając na nią.
Zasmiala sie -Nie, ale czasem sie zdarza
- Myślę, że jakoś sobie z tym poradzimy.... na przykład pójdziemy pod prysznic...
Patrzyla na niego uwaznie i ciagle czula napiecie -Wyszedles ode mnie w nocy…Daniel cie widzial.
hahahah każdy na każdego zrzucał winę w tej rodzinie... WTF hhaha - Nie chciałem rano cię znowu zrywać z łóżka po takim cięzkim wieczorze....