Nie jesteś zalogowany na forum.
- HMm a ty nie lubisz kiedy czujesz jak mój fiut się wypełnia? Jak możesz się na nim zaciskać ?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Mmm….uwielbiam to…wejdz w moja cipke…
Znudziło mu się w dupie, więc się wycofał i wbił się w cipkę, a że jej posłuchał! - od razu lepiej się czujesz...
-Ty tez chciales poczuc jaka jestem mokra-jeknela i poruszala sie w jego strone
- Byłem pewien, ze właśnie tak bardzo mokra będziesz....- zwinnymi paluszkami drażnił jej łechcinkę i cipkę od przodu
Ona dotykala go wtedy po raczkach -lubie to jaki jestes w seksie…i jak mnie pragniesz…
- Staram się jak mogę dla Ciebie...
Poprowadzila mu jedna raczke na cycka i sciskala ja tam-Jestes moj Massimo…
- Masz jakieś wątpliwości? - za karę pociągnął jej sutasa
-Nie mam…nie mam-powiedziala szybko
Uśmiechnął się - Nie spodobało Ci się? - tarmosił już oba cycki i pchał się chujkiem, aby mogli się zbnowu pobrudzić pod prysznicem
I doszli razem pieknie pod prysznicem. Gia byla bardzo zadowolona. Jak wyszli to podala mu recznik -Podobaja mi sie takie prysznice…
- Bardzo ekologiczne - powiedział śmiejąc się- Przy Simone nie będziemy za długo zajmować łazienki, żeby nie musiał anrzekać...
-Nie ma problemy. Bedziemy dobrymi wspollokatorami-usmiechnela sie
zaśmiał się - Oby nie za dobrymi... więcej nie biegaj nago, Gia..
-Nie bede…nie mialam pojecia, ze on jest w mieszkaniu.- Miala swoj szlafroczek wiec go ubrala i podala jdszcze massimo pewnie koloru czarnego ha zeby wygladal jak boss -A teraz jak juz jestesmy tacy seksowni i jest nam cieplo, wracamy do sypialni.
- Moje ulubione zdanie - powiedział rozbawiony i wrócili do sypialni - to co mam Ci włączyć?
Usiadla na srodku lozka i skrzyzowala nozki. Jednak miala szlfrok to niw bylo nic widac. Usmiechnela sie -Wlaczyc?
- Nie uda się? - zapytał jak się chciał wymigać
-Kochanie-zasmiala sie -Jesli nie masz ochoty zaspiewac i zagrac to wlacz. Nie bede cie przeciez zmuszac.
- włącze ci płytę i będziemy mogli się bzykać w dark roomie - powiedział śmiejac się
-Ale powiedz mi przy bzykaniu drink me, kill me…i?
- chcesz usłyszeć jak mówię fuck me?
-chcialam, zebh bylo romantycznie…ale chyba to nie wyjdzie…chce uslyszec-patrzyla na niego juz z blyszcacyminoczkami i nie widzial ze juz nawet blyszczy jej cipkeczka. -I jeszcze jakies…brzydkie slowa…
- Jakie brzydkie słowa CI się marzą?