Nie jesteś zalogowany na forum.
- Sprawdzimy jak dużo wytrzymasz.... - znowu polizał jej cipkę i poprzednio się jej podobało, wiec wbił się paluchami w jej cipke
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie wytrzymam dlugo…jest cudownie…wlsnie tak…-jeknela znowu, a potem znowu wziela kutasa do ust, ale ta rowniez nie mogla sie skupic jak jej tak dobrze rovil
to bd musiał przestać z lizankami haha
- Nie ociągaj się, mała....- upomniał się o swoje i zassał jej łechcinkę
Zaczela lizac mu jadra i wiercic sie pod nim z rozkoszy -O boze….
- Podoba Ci się? - droczył się z nią, polizał ją jeszcze raz, a potem ząbkami się wbił w jej wzgórek.
Nie mogli mieć ofc tak dobrze, więc w końcu powrócił drugi piękniś nieświadomy, że oni się tu bzykają!! DGłodny był to zaczął od pulpecików i makaronu i nawet nie przeszkadzało mu, że zimne.
-Ayyy!! Bardzo…robisz to idealnie…chyba zaraz dojde-powiedzisla i zassala mu hlowke penisa mocno
Od razu lepiej się poczuł jak mocno zassała! Wycofał się paluchami i znów ją zdzielił w cipkę. - Dokładnie tak... ssij go mocno, mała, nie przestawaj albo nie pozwolę ci dojść...
To zadrzala znowu i mruknela, a potem juz ssala ho mocno i nawet brala calego, zeby jej pozwolil dojsc ha i nie slyszala, ze Simone wrocil. Sciskala massimo za dupke
doskonale wiedział jak ją zmotywować haha Wbił się paluchami od nowa w jej cipkę i kciukiem uciskał jej łechte, a żeby nnei zapomniała mu obciągać to sam się pchał chujkiem w jej głębokie gardło
Nie zapomniala! Mocno zaciskala usteczka na nim i jwszcze mu mietolila tylek. Przy tym jeczala jak jej tak dobrze robil
Dostała więc nagrodę i Massimek się wycofał i pięknie tak jak lubiła spuścił się na jej ryjek zadowolony z lodzika i mocniej rozpychał się paluchami w jej cipce.
Nie przeszkadzalo jej, bo sama zaczela dochodzic. Takze jeszcze bardzoej ja to podrecilo, jeszcze ocierala sie ustami o jego chuja jak dochodzila -O taaaak Masssimoooo!!!
Simonka aż przetrzepało jak tak się darła - Jezu, co oni tam robią, że jest taka zachwycona... No chyba, że właśnie zgodziła się zostać jego żoną...- uznał, ze poczeka, bo predzej czy później sani do niego wyjdą.
Massimo prawie ogłuchł od tego krzyku, ale sprawdzał kiedy straci głos dalej rozpychając się paluchami - No dalej, Gia... jeszcze raz....
Hahaha
To sie skupila, zeby dalej dojsc i jak ja rozpieszcAl jeszcze to doszla drugi raz juz tylko jeczac bez slow
To co innego miał dobie Simonek myśleć hahah Już sobie wyobrażał ten horror, jak musi pilnować obojga a nie tylko Massimo...
Jak doszła drugi raz to jej Massimo dał już spokój, aby mogła odetchnąć i uniknąć zawału jak tatuś! Podniósł się z łóżka i spojrzał na nią z resztkami jej spermioszki - Nieźle... wiedziałem, że dasz sobie radę..
-To bylo…strasznie podniecajace…dochodzac z twoim penisem przy ustach…-powiedziala patrzac na niego i oblizala usteczka
Zacieszył się - Więc częściej tak się musimy zabawiać...
-Z checia-usmiechnela sie, a potem siegnela po chusteczke i wytarla sobie buzke -Chodz do mnie…
Zaczął się obmacywać po chujku. - Jeszcze masz mało? Co byś teraz chciała robić?
-Dlaczego sie dotykasz?-zapytala patrzac na niego chujka, a potem na niego -Chce…zebys mnie nim ostro pieprzyl…zebys sam jeczal…
- Chcesz mojego twardego fiuta, więc robię co mogę..- powiedział rozbawiony i wpakował się na łóżko - Jesteś pewna, że chcesz, abym zmasakrował twoją cipkę?
Przejechala mu paluszkami po ustach -Zrob to…
- I skażesz mnie na tydzień celibatu? Nie wiem czy mi się to opłaca..
-To sie nie stanie…chce tego…zeby bylo barszo ostro…spojrz jaka jestem podniecona…
- Zobaczymy ile wytrzymasz... - westchnął sobie! a potem wbił się chujkiem i od razu leciał na ostro, skoro marzył się jej ostry i dziki sex