Nie jesteś zalogowany na forum.
- trochę bardziej w lewo...- powiedział patrząc na nią, bo skoro zaczęła o chujki i nie trafiła z kieszonką to mógł się jednak z nią pobawić.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To spoko, ze szturchnela penisa -Musiales, zboczencu.
- Owszem, a skoro tak na ciebie reaguję muszę coś do Ciebie czuć... zgadzasz się z tym?
Wyciagnela reke -Tak…czujesz pozadanie. Podobam ci sie fizycznie.
- Nie psuj! Za dużo myślisz i analizujesz.... A teraz zajrzyj do drugiej kieszeni..
-Tylko nie przestawiaj penisa w drugi bol-wystawila mu jezyk inwsadzila reke w druga kieszen
złapał ją za tyłek i docisnął do siebie - Lepiej jakby wpadł wprost do twojej mokrej cipki...
-Tez tak mysle-odparla patrzsc na niego i co wyciagnela z tej kieszeni?
Klucze! - W takim razie teraz musimy zdjąć z Ciebie majtki...
Spojrzala na klucze i na niego -Co to?
- Powinnaś sprawdzić....- powiedział uśmiechając się.
Ona sie nie usmiechala -Massimo…ja niemoge…
- Daj spokój, Gia.... Nie możesz czy nie chcesz? Jesteśmy dorośli..
-Po prostu myslalam, ze wroce do domu na czas zanim ojciec nie dojdzie do siebie….nie sadzilam, ze dasz mi klucze…
- A później co? Przy każdej kłótni z nim będziesz się wyprowadzać? Zostajesz tu na noc, powinnaś mieć swoje rzeczy, nie musisz się wprowadzać jeśli nie chcesz... Klucze przydadzą Ci się gdy skończysz wcześniej pracę ode mnie...
Spojrzala na niego, a potem schowala klucze do torebki -Ciesze sie, ze to zrobiles…
Uśmiechnął się - Jesteś już spokojniejsza? Na dole czeka też twój samochód..
-Widzialam wlasnie!-objela go za szyje i pocalowala -Dziekuje, Ze go przywiozles. Musze jeszcze za niego zaplacic.
- To już jest załątwione, nie musisz się tym przejmować
-Massimo…to duzo pieniedzy…
- Nie wyszło tak drogo jak myślałem, nie martw się tym, nie masz innych zmartwień?
-Wiesz, ze mam-zasmiala sie -Na pewno chcialbys ze mna zamieszkac?
Zaśmiał się - Uważaj, bo się rozmyślę... Gdybym tego nie chciał, nie proponowałbym niczego takiego...
-Przepraszam….ja nigdy nie bylam na takim etapie zwiazku…jestem nowicjuszka-usmienela sie niewinnie
roześmiał się - Chcesz powiedzieć, że ja mam doświadczenie i każda panienka się do mnie wprowadza? Za kogo ty mnie masz