Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nadal mi schlebiasz - powiedzial i się odsunął i usiadł sobie na tym stoliku wypolerowanym
a jak usłyszeli pukanie do drzwi powiedział
- Wejdź...- i mogła sobie marysia polukać jak panienka podchodzi do jej porywacza i kleka przed nim i wie! jak go rozpieszczać aby był ZADOWOLONY
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Patrzyla teoche, bardziej na jego miny, a potem odwrocila wzrok.
Mikie się poczuwał w lodzika, żeby maryska widziała i słyszała! jak mu dobrze
a potem lukał na nią, aby mógł sobie wyobrażać, że to ona mu obciąga a nie inna dupka
i tak aż mu się szczęśliwie doszło
Maria spojrzala jak dochodzi i jej bylo bardzo duszno tam ha
Nie mogla uwierzyc, ze zrobil cos takiego.
PO lodziku laska wyszła, a Mikie czując jej duszności i napięcie w cipce podchodził do niej, aby mogła polukać na jego chujka
- Skoro już wiesz, że masz marne szanse to skończ z marudzeniem o tym samym... Nie chciałaś innych to teraz będziesz miała spokój i skupisz się tylko na mnie i ani myśl kombinować z innymi! Nie prowokuj ich! Nie prowokuj mnie!
- teraz chyba w końcu możemy przejść dalej..
Odetchnela glebiej -zrob to...z laska ktora ci obciagala...
- Ty będziesz mi obciągać....- powiedział i wyszedł! Za drzwiami się ubrał i czekał czy będzie wrzeszczeć.
To az sie zapowietrzyla i jej ulzylo. Szwrpnela sie ale bolalo bo jeszcze miala z wczoraj -moje rece!!! Rozkuj mnie!!!!
Mikie poszedł do salonu i sobie chlusnął
- Zmieńcie jej pokój, a jutro zajmijcie się drzwiami...- powiedział do ochroniarzy i zniknął sobie.
A do Maryśki wróciła laska od lodzika, uwolniła jej rączki i podała szlafrok. - Pokój obok twojego czeka na Ciebie. Jutro wrócisz do siebie.
Ubrala szlafrok i stala przed laska -pomoz mi stad uciec...
Zaśmiała się - I tak Cię znajdzie... Rób co chce, a będzie dobrze Cię traktował...i pokazała jej wypalony tatuaż
i poszła sobie w siną dal
Nie wiedziala co to zmaczy to M i dlaczego ona to ma. Poznierala sie i poszla do tego nowego swojego pokoju i polozyla sie na lozku
Nie zdobyła punktów u mikiego więc nie odpowiedział na jej pytania hahha
Mikie pracował u siebie, a jak James skończył to kazał mu wrócic, bo chciał wiedzieć co zaszło w hotelu!
Marii sie przypomnialy slowa laski „ rob co chce, a bedzie dobrze cie traktowal”
-W zyciu...-powiedziala do siebie i zamknela oczy. Zasnela w szlafroku, bo juz nie miala sily sie przebierac
James wrócił i się zaskoczył, że mikie wie i tłumaczył mu jak idiocie, że nic nie było!
- pomogłem jej tylko z kostką, nic więcej... Doskonale wiem, że jest twoja i nie dotknąłbym jej... Nadal uważam, że nie jest dla ciebie odpowiednia, ale sam zdecydujesz gdy poznasz jej nudne życie... Nie wiem czemu Cie oszukała, ale do niczego nie doszło... - i sobie poszedł, a mikie zastanawial się w co ona z nim gra.
A Maria przez niego miala ciagle sny z nim, ale ze byl dobry i mily:D
Mikie jka się namyślił to poszedł do niej i jak ja zobaczył śpiącą w szlafroku to spoko, że się porozbieral do bokserek i położył się obok niej i ją macal po cipce, póki co delikatnie sprawdzając jej czucie.
Mruknela tylko pod noskiem i sie lekko zawiercila, ale nie obudzila sie
Mikie się więc namyślił i zmacal się po chujku, a jak mu już było dobrze to się wpakował na nią i wbił się chujkiem w jej cipke do oporu
To sie od razu biedna obudzila. Jeknela, bo ja zabolalo jak nie byla mokra a sie wbil ha
Przezywala znowu, ze to robi. Zlapala go za ramiona szybko
- mówiłem, żebyś mnie nie prowokowała - rzekł jej do ucha i dalej się pchal chujkiem w jej cipke
-Nic nie zrobilam...-odparla i sie szarpnela. Zadrzala pod nim jak sie wbijal
- Więc dostaniesz w prezencie... - powiedział i sobie nie przerywał, bardziej do niej się docisnął, aby się tak nie szarpała
To tylko posapywala pod nim, bo juz nie mogla sie ruszyc.
to już mu baardzo pasowało, aż mogła poczuć jak się lepiej wpycha - właśnie tak... chcę cię słyszeć...- szepnął jej do ucha