Nie jesteś zalogowany na forum.
- hmm... Nie był to koktajl Mołotowa, ale i tak nie wiem jak wróciłem do domu...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-A ze mnie zabrales do red roomu to tez nie pamietasz?
- Wiec było więcej orgazmow...- powiedział podnosząc się z łóżka
-Bylo…chodzilo mi o to, ze bys mial jeden ale zasnales w trakcie…-przewrocila oczami -Jestem ciekawa co robiles w klubie skoro nic nie pamietasz.
- nie było mnie w klubie... - powiedział sam się nad tym zastanawiając.
-A gdzie sie spotkaliscie?
Juz otworzył buźkę, ale się zatkal - w pracy... nic więcej nie powiem... muszę coś sprawdzić...- powiedział I poszedł do swojego biura porozmawiać z Massimo
-Ale Miguel…-rzekla tylko za nim jak ją tak potraktowal. Westchnela sobie i poszla sie ogarnac:
Mikie zadzwonił do massimo upewnić się, że nie dotarli do klubu.
- nie pamiętasz? Mówiłem, abyś nie mieszał dropsów, bo marnie skończysz... byliśmy tylko w magazynach... sprawdź kamery i GPS.. nie wiem gdzie pojechałeś po naszym spotkaniu, ale gdybyś był w klubie pewnie Natasha dałaby znać Domenico... chyba będzie lepiej jak będziesz przydupasa miał zawsze ze sobą... tylko nie mów, że małżonka Cię uświadomiła co robiłeś...- zaśmiał się Massimo.
- zamknij się, Massimo...
- opowiem jej jak braliśmy wszyscy jak leci i czekaliśmy kto się przekręci..
- Jezu nie! Zabiłaby nas gdyby wiedziała, że młodych tak testujemy..... na razie... - no i zabrał się za oglądanie kamer, ale jednak zaczal od powrotu do domu i red roomu
Maria sie umalowala i ubrala ladna sukieneczke a pozniej wziela ogarnela dziecko i zeszli na sniadanie. Zastanawiala sie co tam Miguela sprawdza
Mikie jak zobaczyl jak uciekła pp pejczyku to uznał, że chyba mu się przesadziło, ale jak wrocila to się uśmiechnął- grzeczna dziewczynka... trochę bólu nie szkodzi..
Hahha nie przypuszczala ze oglada kamerki. Zrobila sniadanie dla siebie i Miguela. Jakas jajeczniczke z dodatkami i dla dziecka rowniez troche jajeczek i jedli-Moze tata przyjdzie zaraz…
Mikie się tak poczuwał w ich bzykanko, że się pp chujku zaczal macać i nawet Marii wyslal foto, żeby mogła zerknąć
Zerknela na tel podczas sniadanka i az sie zakrztusila. Ogarnela sie i zawolala nianie -Zostan z nim…-powiedziala a sama poszla do Miguela gabinetu i wlazla bez pukania -Miguel, co robisz?
To zagryzł warge i pokazał jej co ogląda na laptopie - chcesz dołączyć?
Zerknela na laptop, a pozniej na niego. -chce dolaczyc…-rzekla patrzac na niego sexy i zeszla na kolana i od razu wziela mu kutaska do buzi
To był bardzo zadowolony- tego wczoraj zabrakło, kochanie....
Ssala mu a raczka rozpieszczala jaderka. Nie odpowiedziala bo byla skupiona na dobrym obciaganiu
Nie przerywał jej też nagrania, aby mogła slyszec w tle jak jeczy gdy ja posuwal w red roomie. - uwielbiam jak wszystko bierzesz do ust...
Myslala ze da jej choc raz nie miec pelnej geby ale nie hahaha po chwili juz puscila go i wxiela do buzi rowniez jadra skoro tak batdzo chcial
Przeciez nie był idiota!! Jeknal jak taka posłuszna była- oh wlasnie tak kochanie
Brala tak i macala go po udkach nawet mocniej sciskala z podniety bo ja tez to jaralo
Szarpnal ja w końcu za włosy jak tak dobrze obciągała, aby na niego spojrzała - wiesz jak doprowadzić mnie do ekstazy w ekspersowyn tempie
To jeszcze oblizala usteczka patrzac na niego-wiem i lubie to robic…
- zdejmij majtki albo zostaniesz z niczym- powiedział unoszac brewke