Nie jesteś zalogowany na forum.
- skarbie nie zniesiesz mojej ręki na fiucie....- pocałował ja skoro chciała się czepiać
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To tylko sie odsunela -To co rovie, robie dla coebie, a nie dla innych.
Uniósł brewke - nie panikuj, kto by się przejmował ich marudzeniem? - obrocil ja tyłem do siebie jak jeszcze miała rozminę i pchnął w stronę łóżka, a potem się wbił w jej cipke od tyłu, bo nie planował dalszej pogadanki
-miguel! Mowilam ze nie-rzekla chociaz jej sie podobalo
To mikie dopiero był zachwycony hhhaa już dawno się nie buntowała- skarbie, mówiłem, że zawsze mam to co chce...- powiedział dopychajac się do oporu
To jeknela glosniej jak sie dopchal do konca i scisnela mocniej kolderke
Uśmiechnął się I pocałował ja w szyję - zabrakło ci słów?
-Masz wiecej sily, nic to nie da-usmiechnela sie pod nosem
Szarpnal ja za włosy do siebie - podziękujesz mi po orgazmie..
-a ty podziekujesz mojej cipce ze daje ci tyle przyjemności…
Uśmiechnął się - cwana jesteś.. - rzekł tylko bo brakło mi słów a nie chciał jej uruchamiać i się poczul w rozpychanie jej cipki
Maria jego fiuta uwielbiala! Wiec sie poczuwala ale nie starala sie szybko dojsc
Jego fiut wolał tam gdzie ciasno, wiec jak więcej nie marudziła to się wycofał I wbił się w jej tylek, bo dawno tam jego chujka nie miala
Chyba wlaznie miala ostatnio. Nie protestowala. Dawala mu robic co chcial mimo ze z dupy nie czerpala duzo przyjemnosci
Ale on czerpał a to teraz było najważniejsze, ale żeby nie narzekałabym to zamiast ja szarpac za włosy to tarmosil jej cycki jak ciasto na pizze
To jej sie mruknelo w koncu i poczuwala sie. Dawala mu to czego chcial bez narzekania
Od tego była! W końcu porzucił jej dupe i wrocil do cipki jak się podsuszyla trochę i leciał z nią na ostro, bez hamulców jak to na małym narksie i tak az mu się w końcu doszło i się spuścił w jej cipke
To ona wtedy tez doszla. Pozniej sie odsunela i walnela na lozku -co brales?
Zaśmiał się - zawsze ciekawska.... nowa moda... fentanyl
-Slyszalam, ale nie mam doswiadczenia…ten Massimo to skurwysyn.
Miguel się zaskoczył i aż usiadł na łóżku- Co Ci zrobil? Wspomniał, że widzieliście się w hotelu...
-ze cie faszeruje…w hotelu to nic takiego. Przywyklam, ze im sie nie podobam wszystkim. „Ze Miguel powinien zmienic zone na wloszke”.
Roześmiał sie - akurat to Francesco przywiózł... ale to jakieś słabe gowno... wiec dostal nasz towar ...
-Aa ten drugi cwaniaczek…myslal ze nie rozumiem po wlosku…
- A po co mają to wiedzieć? Lepiej dla Ciebie, aby myśleli, że nie znasz włoskiego.. wtedy bez skrępowaniu o wszystkim mówią...