Nie jesteś zalogowany na forum.
-Jasne, jakos to zniose-usmiechnela sie i jak sie poprawila to usiadla i jadla swoje sniadanko
Zaśmiał się - bądź grzeczna...- pocałował ja I zmył się na miasto pozwiedzsc swoje biznesy
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria jak zjadla to poszla do synka. Zajela sie nim jakis czas, a potem pojechala do pracy
Maria wrocila do domu i sie zastanawiala koedy Miguel wroci i miala nadzieje ze nie wroci nacpany skoro jest z Massimo
Mikie wrocil grzecznie do domku troszkę później niż planował - Maria?- zastanawiał się gdzie ona się podziewa w tym wielkim domu.
Wiadomość dodana po 14 s:
Mikie wrocil grzecznie do domku troszkę później niż planował - Maria?- zastanawiał się gdzie ona się podziewa w tym wielkim domu.
Dziecko juz bylo z niania. Jak sie krecila po domu to uslyszala go i przyszla -Jestem…-spojrzala na niego uwaznie
To jak mu się przyglądała to przewrócił ślepiami i zmrużył je - będziesz tak dalej patrzeć jak żandarm z Saint tropez?
-Doskonale cie znam, Miguel…-walnela go w ramie
To ja objal- ah tak? Wiec juz powinnaś być nago a nie jesteś...
Teraz to ona przewrocila oczami bo nie chcialo jej sie pozniej zbierac go z podlogi zarzyganego ha
-Daj spokoj, Miguel…
- ah tak? Wiec nici z dzikiego sexu? To chyba muszę wrócić na imprezę..
-Pomysle nad tym…a ty nigdzie nie idziesz-zlapala go za reke
- dlaczego skoro nie chcesz się bawić? Jak Massimo wróci to już nic się nie będzie działo.. - pocałował ja na zachete
-zaprosimy go do trojkata-zasmiala sie ale ofc zartowala. Odwzajemnila
Odsunął się i ja zmierzył - żadnych facetów....Już to mówiłem! - zlapal ja za ramię i zaciągnął do red roomu
-mogles po prostu zabrac mnie za reke-rzekla bo po co ja traktowal jak worek hHah
Uśmiechnął się - trzeba było nie wyskakiwać z głupim tekstem... - pchnął ha na lozko - dalej chcesz coś dodać?
-potrzebuje tylko twojego penisa-podniosla brwi
- jak zasłużysz to go dostaniesz....- no i cóż.. ładna miala sukienkę, ale skoro sama jej nie zdjęła to rozerwał jej ta sukienkę. - na razie nie zasłużyłaś..
-Ty nie zasluzyles by ogladac mnie nago…
Uśmiechnął się - zawsze biorę to co chce... - powiedział sięgając po pejcz.
No to przelknela slinke bo wiedziala ze po narkotykach nie ma wgl wyczucia. -A teraz czego chcesz?
- pokaże ci co masz dzięki mnie...- powiedział zacieszony
-Myslisz ze cie nie doceniam?
Pocałował ja I ofc przegryzł jej warge - za dużo myślisz...