Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaśmiał się- spokojnie... nie mam nic w planach.. Teraz będę musiał zabawiać Massimo, a dopiero potem mogę zająć siw twoim poziomem adrenaliny jak ci spadnie
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dasz znac jak bedziesz mial dla mnie czas-podniosla brwi
Zerknal na zegarek - hmm... godzina wystarczy? Nasz gość lubi spędzać dużo czasu na celebrowaniu jedzenia...
-Teraz? Wszystko mi pasuje. Najpierw zjedzmy-ale wgramolila mu sie ba kolanka
To napił się kawki, a potem ja zmacal po wsu - jesteś bardziej głodna czy spragniona mojego fiuta?
-Oczywiwcie, ze glodna-zasmiala sie
Przesunął rzeczy ze stolu bliżej środka, żeby nic im nie przeszkadzało- połóż się na stole....
-Miguel…-rzekla troche zaskoczona sle tez zadowolona i wlazla na stol jak kazal
Bo lubila rozkazy hahaa jak się ułożyła to się mikie podniósł i zatrzymał się za jej głową i rozpinał swoje spodnie, bo sobie nigdy nie będzie przyjemności odmawiał. Uwolnił swojego chuja i otarł się chujkiem o jej ryjek jak się nachylil aby ściągnąć jej majtki
Jak sie ocieral to wyciagnela jezyczek i go oblizuwala
To mocniej się otarł chujkiem - już się nie możesz doczekać więcej...
-Nie moge…pragne cie, Miguegl-rzekla i wziela w raczki jego kutaska i doprowadzila do swojej buzi i zassala
To był zadowolony, że sam nie musiał jej mówić ck ma robić. Jak zsunął jej gacie to polizal jej cipke za domyślność
To jeszcze mocniej wtedy zaczsla go ssac poczuwajac sie
Odsunął siw trochę i zdzielil ja w cipke a potem zassal jej lechtaczke
Jeknela wiec jak to zrobil i sie wzdrygnela, ale dalej mu ssala. A Massimo niech zaluje ze nie chcial sniadania tutaj haha
Massimo spożywał dobre sniadanko haha nie wiedząc co go omija haha
Mikie się za to rozkręcał, dalej lizał jej cipke I wpakowal w nią dwa swoje zacne paluchy
Byle czyste. Ona raczka mu jeszcze rozpieszczala jadra i ssala mu mocno ale tez mruczala dzieki temu co jej robill
Ujebane od śniadania miał haha i teraz od jej cipki, wiec co za różnica haha żeby jaka hop siup nie była to jak się dobrze poczuła od minetki to sie odsunal I ja ściągnął z tego biednego stolu i wbił się chujkiem w jej cipke od tyłu I leciał z nią na ostro
To juz niepotrzebowa duzo. Za chwile takich posuwanek mocny doszla i jeknela glosniej jego imie
To ja złapał za ryjek i mocno ścisnął, jeszcze zscisnal zęby i rzekł ze złością- nie pozwoliłem Ci dojść! - dalej się rozpychał jakby miał jakieś porozrywać
Zdziwila sie bo dawno tak sie nie zachowywal ale pozwalala mu sie rozrywac
No i jak się tak dobrze poczuł to i jemu się w końcu doszło i wycofał się, aby mogła poczuć jak jej spływa po udkach. - teraz możesz zjeść śniadanie..
Wytarla sobie chusteczka z udek bo nie bedzie tak chodzic -A ty? Juz lecisz?
Uniósł brewke - na kolejną rundkę niestety będziesz musiała zaczekać... mam nadzieję, że Massimo jednak woli nocować u dziewczyn albo w hotelu niż tutaj... Dam ci znać jak będę wracał- powiedział zapinając spodnie