Nie jesteś zalogowany na forum.
Pocałował ja I przegryzł jej wargę- jeszcze raz..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to sie podniosla lekko i na nowo sie nabila na niego -tak?-syknela
No i tak się bzykali w tym jacuzzi i dzień czy dwa im przeleciały. A jak wstawal kolejny dzien to obudził ich telefon mikiego - massimo jest wcześnie, coś się stało? - i jak usłyszał co mówi massimo to się podniósł z łóżka- pojebalo cie??
-Chyba ciebie, Miguel-rzekla cicho jak ją obudzil wrzaskami. Otworzyla oczka -Co sie dzieje ?
Jak go tak ładnie powitała to zerknął na nią i odłożył telefon i ją pocałował - Nic się nie dzieje, śpij.. - wrzucił na siebie szybko ciuszki i wyszedł porozmawiać z Massimo bez świadków - Co? Gdybym się z nią pieprzył musiałbyś czekać jeszcze długo na tę rozmowę...Maria nie jest krótkodystansowcem.. Chyba, ze w bieganiu...na moje szczęście.
Juz nie spala i byla ciekawa co sie dzieje, ale nie szls za nim tylko poszla sie ogsrnsc do lazienki
Massimo w koncu miał dość pogadanki przez telefon - Otworzysz czy mam zadzwonić do Marii? Na pewno się ucieszy z mojego telefonu...
Mikie westchnął - Marnie kiedyś od niej zginiesz...- rozłączył się i poszedł otworzyć drzwi i wpuścił miłego Massimo.
- Od razu lepiej...
Maria sie ubrala, ogarnela
I poszla go szukac po domu
Massimo wszedł do domku z walizką.
Mikie przewrócił ślepkami - Serio? Masz setki możliwości...
- Aarona nie ma, więc z May i Elisą to nudne posiadówki, nie to co z Marią... Ona się od razu uruchamia na moje odzywki...
- To wybierz sobie hotel...byle daleko stąd..
- Nie jestem pewien czy ten nowy wypierdek twojej żony podołałby moim wymaganiom i Maria wiecej siedziałaby w hotelu niż w domu.... i tak nie zajmuje się Alessandro, ale chyba wolisz ją w domu niż w hotelu? Więc gdzie ta gwiazdka? Podróż była długa i nudna - powiedział wpychając się do salonu, a ona gdzie była?
Wlazla akurat do salonu i ją wzrylo jak zobaczylo Massimo z walizka-A tu co sie dzieje od rana? Nieproszony gosc…
Massimo się uśmiechnął zajebiście jak tykko on potrafił, a potem polizał paluszki i w powietrzu zdmuchnął niewidzialna świeczkę hahah - Uuu zgasł twój pomysł, w końcu posłuchałaś mojej dobrej rady.... teraz masz większą szansę na wierność ukochanego męża...
Mikie przewrócił ślepkami
-Oh, a tak sie balam az sie trzeslam ze strachu-wystawila mu jezyk -wszystkim sie jakos podobalo…ale niewazne. Co tu robisz z walizka?
- Przyjechałem na małe wakacje... Mamy sporo pracy z Miguelem, więc zatrzymam się tutaj... co na śniadanie?
Maria spojrzala na Migurla wzrokiem mowiacym „chyba jakis kurwa zart?!”
A potem spojrzala na Massimo -Mozesz sie zatrzymac w MOIM hotelu. Tam maja dobre sniadania
Massimo zerknął na Mikiego - Oops... chyba jej nie doceniłem...
- Mówiłem...
- Wychodzi na to, że to Maria nie chce się bzykać z tobą i woli siedzieć w hotelu niż w domu... kury domowej z niej nigdy nie będzie..
-Co to ma do rzeczy? Czemu mam siedziec w hotelu? Bo ty tam bedziesz nasz krolewiczu Sycylii?
- Królewiczem jest takie pospolite... Ale niby te twoje wymoczki dostarczą mi wszystko co zechcę?
- Daj spokój, nawet Maria nie zapewni Ci dziwek i narkotyków..
-Mysle ze sam Massimo znajdzie jakas dziwke w pierwszym lepszym nocnym klubie…a narkotyki to zawsze ma przy sobie…prawda?
podniósł rączki wyżej - Nic nie mam, chcesz sama sprawdzić? Lubię wszystko dostawać na tacy... mam ludzi od czarnej roboty, na przykład twojego męża, skarbie
Oo tu ja wkurzyl haha bo nie mogl byc Miguel niczyim parobkiem hahaha
-Nie jestes u siebie, Massimo…tutaj mozesz nam pucowac buty.
- Zrób jej drzewo genealogiczne czy coś w ten deseń, aby ogarnęła chociaż podstawy...- zostawił walizkę i poszedł do łazienki.
Jak zostali sami to Mikie zerknął na Marię - Miałaś chyba spać...
-wkurza mnie jak tak o tobie mowi…
Wzruszył ramionami - Jest wyżej i nic tego nie zmieni... wiesz, że to nie ma dla mnie znaczenia... a jego nakręcasz, aby tu siedział..
-Ah tak…wiec moge udawac…bede bardzo milutka…wtedy mu sie znudzi i wyjedzie?
roześmiał się - Cóż mogę rzec... właśnie tak, żeby się nie nudzić z Elisą wpadł do nas.... ale jest jedno ale kochanie... Jesteś beznadziejna w udawaniu...