Nie jesteś zalogowany na forum.
-wujek ja mam 7 lat. -powiedzial z powaga Santiago jak sie bal ze nie doniesie dla clary. No i zabral lody i szybko polecial z nimi do nich -Mam lodyy!!-krzyknal no i dal clarze. Ktora byla juz zadowolona bardxo. Alessio sie in przygladal uwaznie i wystawil reke ze tez by chcial
-Kochanie, ty jeszcze nie mozesz-powiedziala Maria
Mikie wrocil za dzieciakiem i zerknal na starszyznę- komuś kawy do lodów? - No i zerknal na Maryske z zaciesem - dla Ciebie oistacja czy smietanka?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Smietanke wezme pozniej…-zachowywala powage -To teraz pistacja…pomoge ci-wstala od stolu
-Kawy chetnie-zglosili sie wszyscy poza matka i ojcem co juz o tej godzinie nie pili gaha
Lahahaahahah bali się, że nie zasna jak moja mamusia haaha
Jak się Marysia rzuciła z pomocą to wrocil z nią do kuchni i ja pocałował- przestań mnie prowokować... - powiedział między besoskamk i pchał się pod jej kiecke z lapami
-chodzi ci o twoja smietanke w moich ustach pozniej?-zapytala calujac go i miala majteczki ale uwaga! Stringi!
To jak nie wymacał na pośladkach materiału to przerwał besoski i spojrzał na nią- zwariowałaś?? Dlaczego nie założyłaś majtek?
To sie odsunela od niego i odeszla pare krokow, a pozniej odwrocila sie tylem ukucnela podwijajac kiecke i sie prezentowala jej dupka w szpilkach tak ha
-Mam majtki, kochanie…
- Chryste Maria.... I jak cie teraz nie zerznąć?? Wyglądasz bosko.
Nie zerknac ha
Odwrocila do niego glowke -Dziekuje…musisz sie powstrzymac-podniosla sie i poprawila kiecke
- Od kiedy nosisz stringi?
-Jak kupiwalam te niby majtki do sukienki na wesele to kupilam tez stringi…widze, ze to byl dobry wybor.
- bardzo dobry...ale teraz daj mi się skupić... ty robisz lody, a ja kawę...
-Wole zrobic loda tylko tobie…
Zaśmiał się - rozegram partyjkę z Santiago i jako nagrodę pocieszenia wybiorę sobie łodzika...
Usmiechnela sie i zabrala sie za nakladanie lodow gosciom -Nie wiem czemu wszystkie dzieci do ciebie lgna
- To proste... mam urok osobisty, który robi swoje... na Ciebie tez działa
-tez dziala cos, co na dzieci nie robi wrazenia-zasmiala sie no i jak nalozyla lodow i rozniosla gosciom
Roześmiał sie jak już nie mogła wytrzymać. Dokończył ogarnianie kawki i zaniósł im do lodzikow I zerknal na dzieciaki- i jak? Podobne do tych z maca?
-Ja jem tylko hamburgery z maca. Idziemy grac w pilke?-zapytal santi
Ojciec Snatiago sie zasmial -Wykonczysz wujka.
-zaraz wszyscy pojdziemy na ogrod i pogracie-powiedziala Maria
Mikie się uśmiechnął do szwagra - spokojnie, tak się umowlismy, bo z Marią nie gramy.... Santiago trochę mnie podszkoli, żeby Alessio miał z kim grać.
-Ja bym was ograla wszystkich-rzekla Maria
Uniósł brewke - czyżby? To dlaczego nigdy nie sprawdziliśmy co potrafisz?
-Tak samo jak ostatnio odkryles ze gram na fortepianie-wystawila mu jezyk -Troche wam pokaze co umiem ale nie bede z wami grac-zasmiala sie. No i jak wszyscy zjedli i popili kawke to wyszli na ogrod tam posiedziec i Maria znalazla pilke to im pokazala
https://youtu.be/lh2IxellW1w?si=YCuUBN0LMb16wYJZ
2:35
Mikie uniósł brewke, że aż tyle potrafi! - nieźle....Alessio nie będzie narzekał na brak towarzystwa do gry...
-Bedzie gral z toba-zasmiala sie i podala pilke Santiago -Graj z wujkiem. Postaraj sie go ograc-zacieszyla sie
A ten filmik to ofc jest fake. Nie ona kopala. Tez w tym programie kiedys tanczyla niby capoeirę i byla podstawiona podobna z doczepami czerwonymi