Nie jesteś zalogowany na forum.
Usmiechnela sie do siebie -Sam zostaniesz bez orgazmu…
- na to nie mogę pozwolić- powiedział na pewniaka
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jak zapewnisz nam zajebisty orgazm, po spotkaniu rodzinnym sie odwdziecze…
- jestem pewien, że się odwdzięczysz...- powiedział I już ja posuwal tak aby im się doszlo
Maria nawet chwile sie sama tak poruszala
A potem juz sie mu poddawala i doszli
To jeszcze się grzał chujkiem po bzykanku w jej cipce - raz ci wystarczy, kochanie?
-to pytanie nie na miejscu-usmiechnela sie -Ale poczekajmy do po spotkaniu…zeby nam sie baaarszo chcialo..
Jeknal - każesz mi czekać cały dzień na siebie?
-ciagle jestes we mnie…jak poczekamy to pierwsze co…zabiore sie a obciaganie twojego kutasa tak jak lubisz.
To ja zdzielil w tylek i się wycofał- przekonałaś mnie...
To sie jesxvze polozyla ale juz na pleckach i zerknela na siebie, swoja cipke po jego spermie a potem na niego -trzeba sie wykapac…
- lubisz na siebie patrzeć po bzykanku
Troche nawet sie zarumienila -lubie patrzec co zrobiles z moim cialem…
Uśmiechnął się - nic nie zrobiłem.... musimy chyba wrócić do bzykanka przy lustrze
Zasmiala sie -Moze tak…-odparla wstajac i uciekla do lazienki
Zaśmiał się I dal jej się umyć w spokoju
Jak sie umyla to ubrala sie w pierwsza lepsza kiecke, bo pozniej sie przebieze.wyszla do niego -Zrobie omleta na sniadanie…wiec jak sie juz ogarniesz to przyjdz-no i dala mu tezspokoj i poszla robic sniadanie i moze akurat trafila na dziecko z niania
Niania musiała w kuchni siedzieć o jej zjazd rodzinny hahha
Mikie uznał, że po bzykanku Maria zawsze jest w lepszym nastawieniu niż bez hahaha umył się i wrzucił na siebie jeansy skoro lubila dochodzić o jego spodnie i jakaś koszule wrzucil, żeby wyglądać gistownie bah
W sumie niewazne hahah kazdy zajal sie cxym trzzeba az w koncu nadszedl czas i sie schodzili goscie. Wszyscy przyjechali razem tylko na dwa samochody. Matka z ojcem
Siostry! Ale byly tez dzieci i maz i chlopak ale nie ma ich fot ha trza wyobrazic sobie
No i Maria musiala zmienic kiecke ktora odznaczala jej cyce, duoe i pokazywala nozki ladne. Bez tego dlugiego gowna
Mikie i tak musiał pomarudzic jak było sami
- Nie za krótka?
-Jak sie schyle to sprawdzisz czy mam majtki-usmiechnela sie przebiegle i wszyscy weszli wiec nie musiala sluchac odpowiedzi gahaha i zaczeli sie witac.tatus ofc z Miguelem sie nie przywital bo nie czul potrzeby
Mikie akurat myslal o tych majtkach to nawet nie zauważył czy tatuś mówił coś do niego czy nie hahaha maryska chciała córkę to mikie kucnal do dziewczynki - co to za mała księżniczka? Brat Cię pewnie uwielbia...
Wolalana to nie zwracac uwagii i przypominam sobie o swojej siarze ha kierowala wszystkich do jadalni gdzie bylo wszystko gotowe
Clara sie cieszyla do Miguela -brat mnie kocha, a ja kocham brata itez ciocieMarie.
- ciocia uwielbia Was oboje i nie mogła się doczekać aż przyjedziecie- puścił oczko do Maryski, ale do obcych dzieciaków lepsze miała podejście haha - chodźmy zjeść, a potem się pobawimy
To nawet Clara wziela za reke Miguela i juz sobie go upodobala.wszyscy usiedli. Maria siedziala kolo swojego dziecka! Tatus musial poruszyc temat-dzwonilem na komende, rozmawialem ze wszystkimi, poruszylem kontakty, takze nie beda cie meczyc.
Mamusia tez sie odezwala -Jak sie czujesz po tej calej sytuacji? Martwilam sie o ciebie.
-Dzieki…nie jest zle.jak media tego nie naglosnia w zla strone to moze nie stracimy masy gosci.