Nie jesteś zalogowany na forum.
Położył się obok niej - w razie czego znowu mnie obudzisz i się bzykniemy - powiedział zacieszony
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Przytulila sie -Wole jednak, zebysmy juz reszte nocy przespali spokojnie.
- Ja też, ale jak coś służę pomocą- powiedział I zamknął ślepka
-Dzieki…-odparla i sama zamknela oczy. Juz nie myslala o koszmarze i szybko zasnela
Mikie tez szybko zasnął i tak pewnie już spokojnie spali, wiec się pierwszy obudził z myślą, że dzisiaj będzie wspanialy rodzinny dzień hah
Ona sie obudzila z buzka we wlosach z jego klaty hahaha ziewnela sobie i otworzyla oczy -Hej…
To zerknal na nią- część.. lepiej spałaś?
To liznela go po sutku a potem odchylila glowke w jego strone -Juz dobrze.
Uśmiechnął się- właśnie widzę, że dobrze się czujesz...
Usmiechnela sie -Jeszcze?-zapytala i drugiego sutka liznela a co!
- Nie będę chciał, abyś się odsunela...
-wiec nie musze sie odsuwac…-rzekla i calowala go po klacie a raczka zjechala na krocze i sciskala go i smyrala jaderka
To jeszcze sam się pchał w jej rękę - to będzie bardzo dobry dzień
-Bedzie…-odpadla mu z ustami przy klacie i naplula pozniej na saoja dlon ha i nia przejezdzala mu po kutasie by byl lepszy poslizg
To się w końcu obrócili I mikie się ocieral o jej cipke - stęskniłaś się zs orgazmem
Scisnela go za tyleczek -Nie musimy dluzej czekac…mozdsz mnie juz zerznac.
To się odsunął od niej- obróć się mala
-chyba siedzisz mi w glowie-bo chciala rzecz mu o trj pozycji i sie obrocila
- Od 3 lat z niej nie wychodzę...- powiedział skoro teraz to do niek dotarło haha zdzielil ja w dupe i tam się wpakowalo chujkiem
W dupe nie chciala ale nmtez nie bylo to dla niej jakies zle hahah-rznij mnie mocno-rzekla znowu bo juz niewazne bylo gdzie chciala mocno haha
Szarpnal ja za włosy- jeszcze nie jesteś gotowa..m dotknij się po cipce i pokaz mi, że jesteś...
Jak jej pozwolil to sie dotknela po cipeczce i zanurzyla w niej dwa paluszki i sobie tak wsadzila
Pare razy i wyciagnela. Jeknela sobie -Jestem mokra…
To wtedy już jej w dupe nie posuwal tylko wbił się w cipke i leciał na ostro tak jak chciała
To sciskala przescieradlo i mruczala seksowniea takze jeczala glosno zeby Dom i niania slyszeli hahah
Domis nie chciał słyszeć!!! Wiec się nie kręcił pp domu, ale jak niania dzieciaka ogarniała to pewnie coś słyszała...
Szarpnal ja mikie za wlosy, aby się podniosła do niego i ja pocałował w usta - jeśli zostawię cie bez orgazmu będziesz wspominać ten poranek?