Nie jesteś zalogowany na forum.
Jak się położyła to wrócił do tej samej rozrywki co rano, wiec polizał jej cipke i zassal lechtaczke i paluchami wpakowal się w jej cipke
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Bylo jej bardzo dobrze wiec sie juz wila przy nim
- Nie ruszaj się!- uniósł głos i zdzielil ja w cipke
-Ay Miguel!-jeknela i starala
Sie nie ruszac
Uśmiechnął się - tak skarbie? Jeszcze raz? - zapytał rozbawiony i znów zassal jej lechtaczke
To sie usmiechnela -Jeszcze raz…
- dobra odpowiedź...- powiedział I znow ja strzelił w cipke, a potem ściągnął pasek od spodni i paskiem oberwala
-O fak! Miguel….musisz byc taki…-syknela i oatrzyla na niego
To się nawet zaskoczył- Jaki?
-Brutalny-podniosla brwi
Nachylil się i ja pocałował ocierając się spodniami o jej cipke - uwielbiasz kiedy jestem brutalny...jesteś wtedy taka mokra.
Sapnela podniecona i zaczela go calowac namietnie i niemogla juz wytrzymac jak sie tak ocieral
To był zadowolony i językiem zwiedzał jej głębokie gardło i coraz mocniej napieral na nią spodniami
-o boze…czuje jaki juz jestes twardy…-rzekla mu przy pocalunkach i zaraz zaczela dochodzic jeczac jego imie
To był tak milutki, że sam sobie rozpiął spodnie i uwolnił swojego chujka i jak się dobrze poczuwała w orgazm to się wbił do oporu i leciał z nią na ostro tak jak lubił
Tego wlasnie chciala bo przedluzyl jej orgazm i sie zwijala pod nim
- Jeszcze raz! - zażądał jako pan I władca skoro tak się zwijała
Byla tak podniecona ze za chwile nadszedl kolejny orgazm i az ja przycmilo. Jeknela glosniej
Był zadowolony, nawet chciał jeszcze, aby doszła kolejny raz, ale już jej odpuścił. Całował ją po szyi i odmalował jej malinkę, aby mogła ponarzekać i się rozpycha aby i jemu się doszlo
Ale miala dobry dzien i jak sie rozpychal i sam pewnie zaczal dochodzic to i ona doszla i wyplywaly z niej foczki. Wiec udalo jej sie z 3 orgazmami skonczhc
Jezuuu.... całe zoo fok wypuściła?!!!
To mikie był bardzo zadowolony z jej orgazmow - bardzo dobrze Ci poszło, kochanie.
Usmiechnela sie do niego -Wiem…jestem bardzo zsdowolona…ty tez?
- bardzo.... to chyba pierwszy raz kiedy tak szybko dochodzilas..
-Kiedys tez tak bylo…zdarza sie…od rana caly czas czulam jak moja cipka pulsuje przez ciebie, kochanie…
- Wiec jutro musimy to koniecznie powtórzyć...- powiedział zacieszony