Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nie prowokuj mnie...- powiedział rozglądając się dookoła skoro chciała wszystkiego
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Moze dokonczysz jak zaczales? Ustami?
Wiadomość dodana po 23 h 44 min 28 s:
A pod ich dom, pod drzwi dotarla paczka juz otwarta w ktorej byla laleczka przypominajaca Marie tyle ze oblana od polowy kreia czy czyms podobnhm wiadomka
Ketchupem hahaha
Mikie uniósł brewke I polizał ja po ustach - marzysz o minetce kochanie?
-Mhm…chcialabym-podniosla brwi i Miguel dostal smsa o przesylce pod drzwiami od ochrony
A już miał ja liznąć to dostal smsa i się zdziwił- zaczekaj tu...- powiedział do niej i poszedł do ochrony obejrzeć chuckiego
-Kurwa, Miguel!-krzyknela za nis jak ją tak zostawil. Westchnela sobie i zsczela przygotowywac obisd bo nie wiedziala kiedy przyjdzie
- Ściągnijcie więcej ludzi... Maria zostanie w domu kilka dni... przejrzyjcie monitoring.. może uda się rozpoznać kuriera... skądś ta przesyłka musiała do niego trafić.. nikt nie będzie mi wysyłał takich rzeczy! bierzcie się za robotę!
A ona gotowala makaronik i robila do niego sos na spaghetti bo to uznala, ze bedzie najszybciej i myslala nad tym, gdzie Miguel spierdolil
Jak się ludzie wzięli za robotę to mikie z domenico poszli jeszcze posiedzieć w gabinecie - jutro będzie awantura o wyjście, wiec w ostateczności 3 osoby wyślesz za nią.
A Maria w tym czasie zrobila im super obiad
- przypilnuj ludzi... - powiedział I wrocil do Maryski - gotujesz? - zapytał zaskoczony
-Nawet juz ugotowalam…mialam siedziec tyle czasu na stole? Gdzie sie podziewales?
- musiałem załatwić jedna sprawę, ale już jestem dla Ciebie...
-Wspaniale…wiec teraz to zjedzmy…
No to usiadł sobie- nie wspominałaś, że tęsknisz za włoska kuchnie...
-Nabralam dzis ochoty…-patrzyla na niego -A szczerze to uznalam, ze bedzie to najszybciej zdrobic-usmiechnela sie niewinnie
Zaśmiał się- nie umiesz sciemniac... takie odreagowanie po tym co było?
-Czekam od rana na minetke…to przykre-zasmiala sie i usiadla do jedzenia -Co bylo tak waznego?
- podobno musiałaś iść do pracy- uniósł brewke.
-Rozumiem, ze nie mozesz powiedziec…-bo nie odpowiadal na jej pytanie. Zabrala sie za jedzenie
- najpierw muszę się upewnić o co chodzi.. jak będę miał komplet wiadomości to Ci opowiem, dobrze?
Ucieszyla sie nawet, ze chociaz to -W porzadku, kochanie -odparla milo i jadla obiad
Musiał powiedzieć coś aby sobie odpuściła hahaa
- wiec po obiedzie oczekujesz minetki?
-Chce zajrzec do Alessandro…nie chce planowac juz minetki…jak dojdzie do takiejnsytuacji na spontanie to chetnie.
Zaśmiał się - serio? Wolisz spędzać czas z małym zamiast się bzykac?