Nie jesteś zalogowany na forum.
-To bardzo dawno-podniosla brwi
Zaśmiał się- straciłaś swoją szansę- i odpłynął od niej, aby mogła od nowa przeżywać.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Tylko mu uswiadamiala ze wcale to nie bylo dawno. Zasmiala sie -Jestes bardzo zly-rzekla i wziela znowu dzieciaka do wody i plywala z nim ale za raczki
Każdy miał swój miernik czasu haha jak zajęła się dzieciakiem to zabrał się za pływanie od końca do końca, bo o dzieciaka była bezpieczna i jej nie chlapal, a mogła podziwiać jego mięśnie, nie zapuszczony brzuch haha
Hahahaha no to tak tez bylo, ze bawila sie z dzieckiem, ale wiecej podziwiala jego i jak raz plynal obok to mu gacie obciagnela zeby posladki zobaczysz
To się zatrzymał kawałek dalej i odwrócił się do niej - wciąż myślisz o tym jak moglibyśmy się bzykac?
-chcialabym sklamac, ale nie moge-usmiechnela sie pieknie
Podpłynął do niej - i co sobie wyobrażasz?
To podala mu bachorka by teraz on go trzymal ha i mogla mowic -Wyobrazam sobie jak twoj kutas podnosi sie i twardnieje pod moim dotykiem.
On nie miał takich zmartwień jak ona, wiec jak trzymał dzieciaki to zerkał na nią - to dlaczego jeszcze mnie nie dotykasz ?
-chcesz tego teraz?-zapytala ale wsadzila mu raczke w gacie i rozpieszczala chuja
- Nie lubię się powtarzać, Maria..
-To bedzie dziwne jak dojdziesz z nim na rekach…raczej nie chce tego-powiedziala zabierajac reke
Az jeknal niezadowolony- żartujesz? To twoje niezdecydowanie jest straszne...
-to dziecko tylko sprawia ze jestem niezdecydowana-rzekla i wyszla z basenu ochlonac
- mam go utopić czy zabic? - zapytał zerkajac za nią.
-Lepiej sie nim zajac, a potem pomyslimy o nas-wsadzila dupke na lezaku by sloneczko ja wysuszylo
Pokręcił głową- cala twoja matka.. narobi nadziei i każe spadac..
-obiecuje, ze wynagrodze ci to-usmiechnela sie
- jeśli myślisz, że obciąganiem to nie idź ta droga....
-Bedziesz mogl wiec mnie zwiazac…
Spojrzał na nią - hm.. o jakim związaniu mówisz?
-Chociazby sznurami…jak tylko zechcesz…
Zaśmiał się - wiercisz się jak jesteś związana
-Nie przeszkadzalo ci nigdy to…