Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaśmiał się- liczyłem, że go ściągniesz a nie poprawisz- sam się porozbieral i wskoczył do wody
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dobra to zeobimy tak-caly plan opracowala -Zanurkujemy wszyscy. Bede go trzymac a po chwili go puszcze-rzekla do Miguela i tak tez sie stalo najpierw gi trzymala
Ze nawwt sie cieszyl pod woda jak to brzydkie dziecko
A potem go puscila
Tak mikiemu nie przeszkadzało skoro nie dusiła jego jedynego dziedzica haha pierwszy się wynurzył przy marysce i zmacal ja po cipce jak dziecko szło w gore
Maria tez sie wynurzyla i wynurzyla rowniez dziecko boz a dlugo sie bala i sie usmiechnela do Miguela -Nie umiesz trzymac rak przy sobie? Skup sie na synu, jak sobie ladnie poradzil-zacieszyla sie
- Mój syn jest samodzielny jak na swój wiek - powiedział zacieszony
I Marysi sie serio teraz stanik obsunal i sutek jej sie ujawnil na swiat -Bardzo. Puszczamy go jeszcze raz?
Tym razem jej nie uprzedził tylko się nachylił i zassal jej uwolnionego na świat sutka
No to sie zdziwila, ale i usmiechnela. No i nie puszczala juz dziecka. -Kochanie…nie teraz…poprawisz mi stanik?
To zerknal na nią, ale obmacywal ja po sutku - przecież mały nikomu nie powie co robiliśmy...
Usmiechnela sie -bo wezwe ochrone-zacieszyla sie
- I co im powiesz? Że mąż cie chce przeleciec?
-Dokladnie tak-zasmiala sie -Nie mozesz zaczynac jak trzymam dziecko-podniosla brwi -Wiesz ze ciezko mi siekonyrolowac.
- Nie powiedziałem, że masz się kontrolować...
-Ay Miguel…przestan-odsunela sie i usadzila dziecko na brzegu basenu by poprawic sobie ten stanik ale juz w glowie miala kutasa Miguela haha
To ja zaszedł od tyłu haha - naprawdę chcesz, abym przestał? Szepnal jej do ucha i zmacal ja po cipce
To sie nakrecila i trzymala brzegu basenu.oblizala usteczka -Musisz przestac…
Zaśmiał się- teraz chcesz ćwiczyć cierpliwosc? - zapytał I już się od niej odsunął
Odwrocila sie do niego -nie mam wyjscia…inaczej nie bedziemy miec malego na oku.
Uniósł brewke - przeciez możesz cały czas na niego zerkac kochanie
-Wole w sexie zerkac na ciebie..
- Alessio kiedy zaczniesz bawić się sam daleko od rodziców? - zapytał rozbawiony dzieciaka.
-chociaz dawno sie nie pieprzylismy w wodzie i bardzo zaluje.
- oh myślałem, że powiesz tylko, że dawno się nie pieprzylismy...
Usmiechnela sie -Pieprzylismy sie w nocy.
- Dobra masz pamięć... - powiedział zacieszony