Nie jesteś zalogowany na forum.
- zawstydziłaś się? - zapytał nie do końca pewny czy dobrze zrozumiał i szybciej się rozpychal paluchami
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-moze…troche-odparla jak zauwazyl i szybko go pocalowala
To odwzajemnil, ale krótko i zerknal na nią- oh musze się tym nacieszyc... już dawno się nie wstydziłaś, skarbie
Usmiechnela sie -To prawda…-i przestala sie poruszac -Wiec poocieram sie i poczuje jak bardzo juz jestes twardy przez spodnie i mnie chcesz…
Ulitowal się nad nią i zabrał paluchy - wiec pokaż jak bardzo pragniesz mojego fiuta
Zlapala go za mordke i ocierala
Sie o jego krocze mocno i sie bardzo nakrecala az jeknela. Juz chciala by w nia wszedl ale nakrecala sie jeszzcze tak
Nachylił się i jej szepnal do ucha - następnym razem wybiorę jeansy.. są twardsze...twoja cipka będzie zachwycona....
-Mmm bedzie cudnie-odparla ale juz niemogla wytrzymac wiec szybko rozpinala mu rzoporek i starala sie syciagnac kutasa
Zatrzymał jej rączki - mialas się tylko ocierac...
-Chce juz cie poczuc…-rzekla i jak zatrzymal jej raczki to sie jeszvze otarla i jeknela cicho pod nosem
- czujesz mnie... nawet przez spodnie wiesz, że cie pragnę..
-Dlatego mnie to tak nakreca…juz musisz poczuc jaka jestem mokra…
Pocałował ja z jezorem- czuje na moich spodniach jakie są mokre..
-Moge tak dojsc…-rzekla jak ją dalej nakrecal i poruszala sie znowu mocno
- prosisz o pozwolenie?- zapytał unoszac brewke
Teraz to juz mogla prosic nawet -Tak…-rzekla patrzac mu w ocxka z kurwikami
Uśmiechnął się I ja złapał, ale zamiast się ulitowac to usadzil ja na biurku i zassal jej lechtaczke
No to zrozumiala sie ze nie zgodzil bahaha no to sie pvhala do jego paszczaka i byla juz blisko. Zmruzyla oczka
Był tak milusi, że zamiast chujka wpakowal się językiem w jej mokra cipke, aby miała pewnosc, że się nie myliła z tą odmowa haha
No ale juz tak miala dobrze ze wiele nie musial i zaczela dochodzic i docisnela jego glowke i jeknela glosno i sie skrecala przy jego byzce
To się wycofał jak zmniejszyła ucisk na jego biedna główkę haha i zdzielol ja w cipke - mówiłem, że nie możesz dojść...
Jeszcze jej sie spodobalo jak na koniec orgazmu jej dal klapsa w cipke. Usmiechnela sie niewinnie -Przepraszam…
Zaśmiał się- zero skruchy w tobie..
No to sie przysunela do niego i pocalowala go w usta bo nie miala
Problemow w koncu sie badala i miala zdrowa cipke hahah -Teraz do sypialni? Czy twoj kutas zaraz eksploduje?
- Jeszcze chwilę wytrzymam... chodźmy na górę- powiedział podnosząc się z fotela bossa