Nie jesteś zalogowany na forum.
Zrobil niewinna minkę- i miałem nadzieję, że sama nie zapytasz Domenico...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Hmm no to co moge powiedziec? Pobawiles sie…
To podszedł do niej i ja objął - czasami lubię się z tobą podroczyć...
Zeby ona sie nie podroczyla dzis w klubie, bo juz myslala ze tez nie bedzie musiala jej nosic chociazby w klubie.
-Wiem…-usmiechnela sie milutko choc co innego myslala
- kocham Cię....- pocałował ja, bo skoro miała wychodzić to nie pogardzi bzykankiem
Odwzajemnila i pogladzila go po buzce -Musze sie wyszykowac…
- Jeszcze masz czas.... sama marzysz o orgazmie..
-Chcesz orgazmu? To zaloz w koncu ta pieprzona obraczke…-podniosla brwi bo ile mozna czekac
Roześmiał sie i założył obrączkę jak już marudziła- uhh chyba lepiej, że ochłoniesz poza domem, kochanie..
To zalozyla swoja, ale nie wiedziala czy jej nie sciagnie w klubie za to jaki byl!
-Teraz lepiej…-cmoknela go w usta -Orgazm musi poczekac-i minela go by sie wyszykowac
Az się obejrzal za nią- nie wiesz co mówisz!
-Kochanie…wytrzymamy. -odparla i wybierala kiecke na wyjscie
- wrócisz przed 22 ociekającą i pragnąca więcej.... zaczekam
-Ciesze sie-odparla bo musiala mu pokazac ze wytrzyma. Takze zeby nie przedluzac to sie szykowala. Ubrala sie w koncu w taka kiecke
A pomalowala sie tak i ucxesala tez tak! Bo jego tam mialo nie byc wiec mogla miec rozpuszczone w koncu
- chyba nie pójdziesz taka porozbierana... idziesz z siostrami a nie wyrywać facetów
-wezme kurteczke…-rzekla bo to bylo jej kolo ratunkowe
- myslisz, że jestem idiota? Kto normalny w dusznym klubie siedzi w klubie?
W dusznym klubie siedzi w klubie haha
-Ubralam normalna sukienke…ani nie jest za krotka ani nie pokazuje cyckow, wiec nie musisz sie denerwowac…pewnie moje…rude wlosy odstrasza mezczyzn…
Kurtce, ale brzmi tak samo idiotycznie hahah
Uniósł brewke - dlugo jeszcze chcesz mi to wypominać?
-Nie, nie -usmiechnela sie bo sama uwazala ze wyglada zajebiscie tym bardziej w tej fryzurze co teraz spbie zrobila -To jade…-podeszla blizej niego -Bede na czas w domu…
Jeszcze musiał się upewnić, że nie poszła za daleko! Wiec ja zmacal pod kiecka, żeby sprawdzić czy ma majtki - o wszystkim się dowiem...
Pocalowala go w usta -Nie ide tam sie ruchac, spokojnie-rzekla i sobie pojechala na spotkanie
Hahaha a od kiedy ona tak mówiła! Zaskoczyła go tam haha westchnal I skoro został sam to poszedł popracować skoro rano mu nie wyszło.
Wiadomość dodana po 11 min 35 s:
Żadnej dżungli haha chatę dziadków od tego mieli haha domis zajrzał do mikiego - a Maria gdzie?
- ma wychodne...- przewrócił ślepiami.
- uuuuu ciche dni?
Mikie się zaśmiał- wyszła, aby ich nie było.... babskie wieczór z siostrami... opowiada im jaki ma cudowny sex i jak bardzo mogą jej zazdrościć
Wiec dotarla do domu nawet o 23:30 wiec przed swoim czasem. Nie krzyczala ze juz jest zeby nie pobudzic tych co spali
To domis ja nakrył jak wychodził od mikiego - lubudu! O której to się wraca do domu?