Nie jesteś zalogowany na forum.
Wykapala sie szybko uwazajac by nie zamoczyc rany, a pozniej wrocila do niego nago i wskoczyla do wyrka przy nim
- A gdzie seksowna koszulka? A no tak... nie jesteś zła.. - powiedział rozbawiony i poszedł siusiu
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ale sie czepia…-westchnela sobie jak jej spierdolil a mogl isc siku jak ona tam byla. To wlazla pod kolderke
Mógł, ale nie chciał haha jak już był w łazience to pp siusiu wskoczył pod prysznic i nawet się zmacal pp chujku
Chciala poczekac ale byla tak zaspana ze zasnela
Jak mogła?! Mikie wrocil do niej ze sterczącym chujem a ona spala! Ubrał się biedak i nie mógł jej ofc darować, więc poszedł się przebrać ładnie, cały na czarno, nawet kominiarkę sexy założył, aby się niczym nie wyróżniać. Spryskal się też innymi perfumami i zabrał dla Marysi trochę szmatkawca jakiegoś jakby za bardzo się darla haha z pokoju obok zabrał poduszki i ułożył pod kolderka, aby myślała, że spi w razie czego i jak tak sobie slodko i nago spala to wyciągnął chujka i poprawił go, żeby już sztywny od nowa był. Zlapal maryske za bioderka i pociągnął na pieska i wbił się chujkiem do oporu i od razu leciał z nią na ostro.
To sie obudzila i czula podniecenie. Myslala ze mu sie nudzilo i ja obudzil ale zerknela w bok i widziala jakby ktos lezal -Miguel?-odwrocila glowke i zobaczyla goscia w kominiarce a jak uczula inny zApach to sie wydarla -Aa!!!! Pusc mnie!!-szarpnela sie
No i mikie to przewidział wiec w ryjek wpakowal jej szmatke, bo wiedział, że gdyby wybrał jej majtki to by go rozszyfrowała. Ja sie rzucała.to aż do gardła mógł jej wpychać szmate haha i ofc jak był gotowy w czerni to miał nawet rękawiczki, żeby odcisków palców jak profesjonalista nie zostawiać haha
To tylko wydawala pomruki jak juz niemogla krzyczec ale dalej sie starala wyrwac od niego, ale zastanawialo je czemu miguel nie budzi sie
Może był trupem hHabba jak się wierciła i szarpała to jej wykręcił ręce.do tyłu I nie odpuszczał jej w posuwanku, skoro nabrała sił pp drzemce
Chciala odkryc miguele a on jej rece akurat zabral.
Odwracala glowe by wybadac kto to jest i ciagle sie szarpala. Miala przebysk ze moze to on sie bawi ale nie byla pewna
Mikie podziwiał ścianę.przed sobą zamiast maryski, która rozmkiniala co i jak, ale wycofał się chujkiem i wpakowal się w jej tylek, bo dawno go tam nie bylo
Starala sie wyrwac nadal i szarpala raczki! Cudem szmata sie jakos poluzowala i Marysia ja wyplula -Migueeel!!
Wymsknęło mu się soczyste kurwa jak znowu się darla i swoie zwinne paluchy wpakowal w jej ryjek skoro musiała się czymś zajac
Wiec uslyszala jego glos. To jej ulzylo. Ale nadal miala w sobie te emocje i adrenaline. Przestala sie wyrywac.
Jak się sam wsypał to w końcu zdjął kominiarkę bo mu za gorąco w tym było i wrocip do posuwania jej cipki i w końcu mi się doszło szczęśliwie
Ale jej nie, bo nie zdazyla sie nakrecic jak juz sie skapnela. Odwrocila znowu do niego glowke jak doszedl -Jestes kurwa niemozliwy…
To ja zdzielil w dupe - więcej nie zaśniesz czekając na mnie...
Wiec sie przewrocila na druga stroje i podniosla sie do nidgo -Co to za zapach?-walnela go w ramie
- zapasowy... mam kilka na wypadek gdybym potrzebował- powiedział rozbawiony i rzucił się na poduszki. - zawsze musisz tak wrzeszczeć?
-No musze…jak ktos mnie gwalci-uzyla jego ulubionego slowa. -Trzeba cie rozebrac z tego czarnego wdzianka..-i zaczela to robic
Przewrócił ślepiami - byłaś...jesteś.. zbyt mokra jak na gwałt..
-Mialam przeczucie, ze to ty…bo przeciez jestes za madry by dac sie podejsc we wlasnej sypialni-zacieszyla sie i pocalowala go
Zaśmiał się- mam dobrą ochronę! - wyspałaś się?
-chyba dopiero co zasnelam…jestes bardzo niemily…ale seksowny w tej czerni…-calowala go po zuchwie