Nie jesteś zalogowany na forum.
To swojego palucha wpakowal w jej tylek.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To wtedy tez jeknela i zaczela posuwac swojego palca i jego palca w jej dupce
Uśmiechnął się I był tak milusi, że dopakowal swojego palucha do jej cipki. - teraz będziesz lepiej jeczec
-o tak…-sapnela jak dolozyl do niej swojego i razem ją posuwali tak hahah skoro tak chcial. No i jeknela
- Po co kłamiesz? - zapytał mordując ją wzrokiem
-Slucham?-wybil ja z rytmu i sie zdziwila ha
Wyciągnął paluchy i zlapal ja za ryjek i ścisnął - kłamiesz i to bardzo kiepsko....- powiedział I wbił się chujkiem w jej cipke
Patrzyla tylko na niego z niewinna minka jak ją rozgryzl czego sie szczerze nie spodziewala hahaha
Lahahaa nawet w myślach nie umiała kłamać haha ale za to marne gierkę od razu na ostro się pakował w jej cipke, aby wiedziała, że nie opłaca się jej oszukiwać pana I wladce
Robila co chcial! Wiec jaki problem hahaha
Jak pchal sie tak na ostro to bylo jej bardzo dobrze. Zaczela jeczec z rozkoszy i przyciskala go do siebie
To dopiero teraz uwierzył, że jej dobrze! Jak miała niespokojne ręce to znowu ja zdzielil w dupe z całej sily
Wiec jeczala i mruczala na zmiane jak ją tak poduwal i byla bliska dojsca
To się coraz szybciej rozpychał bo też chciał wyjść i tarmosil jej cycki przez te jej eksperymenty z ciuszkami
No i w koncu doszla i ja poskrecalo pod nim u wyjeczala jego imie i sie zaciskala
To doszedł z nią, ale wycofał się chujkiem, aby mogło jej wszystko spłynąć. - teraz chyba możesz iść się ogarnąć.
Odwrocila
Sie do niego przodem -Mam sie isc ogarnac?
Zaśmiał się- idziemy spać... nie jesteś zmęczona po podróży?
-No szczerze to jestem…ale szybko zmieniles temat-usmiechnela sie -Jeszcze wolalabym cie czuc…obojetnie jak…-dotknela go po buzce
- będziemy razem spać...- powiedział rozbawiony.
-To chodz…-wziela go za raczke bo jak jej nie wkurwial to byla bardzo milutka
Mikie po drodze odpisal Mario odnośnie dziewczyn, a potem w sypialni odłożył telefon- idziesz do łazienki?
-Przeciez nie pojde spac skoro jestem poklejona twoja sperma…
Zaśmiał się - oferowałem Ci moja sperme na dłużej ale nie chciałaś, wiec teraz musisz znosić niedogodności..
-Ay…ide pod prysznic. Jestes niemozliwy-rzekla i poleciala do lazni
To się położył na łóżku i czekal aż ona wróci