Nie jesteś zalogowany na forum.
-Dla was? Jak ma wygladac ta praca? I nie gadaj, zemi sie spodobala jak walnelam pierwsze lepsze…
Uśmiechnął się- ale z jakiegoś powodu jednak wybrałaś ja a nie inna... nie martw się, nic złego jej się nie stanie...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie wiedzialam, ze pracuja z wami kobiety…
- Maria.. te panienki będą pracować w Albatrosie... co jakiś czas musimy zmienić skład, aby goście nie narzekali, że są te same dziewczyny
-Masz plusa za to, ze nie ogladales ich Dla przyjemnosci-szturchnela go i zeszla z jego kolan
Roześmiał sie- dla przyjemności oglądam tylko jak chodzisz nafuczana..
Usiadla na biurkuprzodem do niego i rozlozyla nozki -Moze jeszcze dlugo to nie bedzie mialo miejsca…
Zaśmiał się I się podniósł do niej - czy ty kochanie właśnie mi grozilas?
-Nie…uwazam, ze jestem bardzo milutka…i nie mam majtek-usmiechnela sie
Zlapal ja za szyje i ścisnął - to moja zasługa... sam je z ciebie zdjąłem.... potwierdzasz, że już z ciebie cieknie?
-Teraz tak…-powiedziala jak ja scisnal za szyje co bardzo ją nakrecalo
- widzisz.. znowu miałem rację... tylko jestem obok a już płyniesz z podniecania- powiedział I ja pocałował, aby nie marudzila
To odwzajemniala, by nie musiec odpowiadac. I rozpinala mu rozporek i sciagala spodnie
To ja bliżej siebie dosunal i jak walczyła dzielnie ze spodniami to się ocierał o jej cipke
Jeknelo jej sie jak sie bardzo podniecila tymi ocierankami -Wszystko mnie w tobir podnieca…
Puścił jej szyje - wiem kochanie....- I jak więcej nie chciała to sie odsunal od niej
To zsunela z niego spodnie i oblizala swoje usteczka -wracaj do
Mnie…
- jakieś konkrety? - zapytał unoszac brewke
-Tak…zerznij mnie mocno…
To ja zrzucił z biurka i obrócił tyłem do siebie- dotknij się.. - powiedział samemu się dotykając po chujku
Rozchylia nozki wypiela sie lekko do niejgonjak byla tylem i zmacala sie po cipce -Tak dobrze?
Zdzielil ja w dupe - jeśli jeszcze raz zadasz to pytanie nie poczujesz mojego fiuta
-w porzadku…-odparla zadowolona ze sie ladnie zachowuje w seksie hahah i dalej sie dotykala po cipce i wiercila
Szarpnal ja za włosy i znowu zdzielil ja w tykek - nie widzę, że się przykładasz... nie słyszę jak jęczysz..
No to wsadzila sobie oaluszka w cipke i sie posuwala i jeknela specjalnie dla niego