Nie jesteś zalogowany na forum.
-To po co sie umowiliscie? Po co miala mnie omijac?
- jestem jej winien ostatni czek... a jak myślisz, po co ma cie omijać? Jesteś gotowa wyszarpac ja za wlosy i wydłubać jej oczy...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jestes oszustem…boisz sie powiedziec co bylo w nowym jorku i dlaczego wyjechales bez slowa…
Pokręcił głową- Maria... wierz mi, nie miałem czasu na romanse w jowym Jorku czy Meksyku... zastanów się.. kiedy miałbym ja poznać skoro byliśmy non stop razem zanim tam wyjechałem?
-Dlaczego zmysliles ten romans, nie bylo ci malo trgo ze i tak mnie zostawiles? Pytam sie! Dlaczego mnie zostawiles?!
To podszedł bliżej niej - a co miałem zrobić? Liczyłem, że wyniki się nie powtórzą... jak lekarze przedstawili mi skutki bez operacji i po operacji... to wolałem pozwolić ci odejść niż abyś się męczyła... prawnicy tak spisali papiery rozwodowe czy testament, abyś nie musiała się niczym przejmować...
-Abym sie nie meczyla? To czym jest dla ciebie nasz zeiazek? Nasza milosc? Zajelabymmsie toba! Nie myslalabym nawet, ze to udreka!
- dlatego właśnie wolałem się odsunac.... gdybym był warzywem do końca życia wolalbym, abyś związała się z kimś innym... nie miałbym prawa wymagać od Ciebie, abyś była ze mną.. dlatego właśnie Massimo miał o to zadbać.. zniechęciłby gdyby musiał..
-Przeciez jestem twoja zona…nie moge tego sluchac…spisz dzis sam-powiedziLa mijajac go
-Maria! Daj spokój.... przecież spaliśmy razem, pieprzylismy się odkąd wróciłem...
-Gdybys umieral niebyloby mnie przy tobie…ty daj mi spokoj. Ide spac do pokoju Alessio…-rzekla i wyszla
Westxhnal i uznał, że da jej chwilę, aby ochłonęła.. - nie było tak źle...
Alessio juz spal. Nianie odeslala do goscinnego ha bo sama dzis chciala byc w tym pokoju z dzieckiem. Polozyla sie na lozku i rozplakala by jej nerwy uszly i emocje. W koncu duzo z siebie dala by nie zrobic histerii haha
Hahaha strach się bać tej histerii haha Mikie się ubrał i zszedł do salonu i napił się whiskacza, skoro miał chwilę dla siebie.
Chciala go wyzywac od chujow, ale on jej nie wyzywal od kurew, siec odpuscila haha
Przytulila sie do podusi i dzierzyla te informacje
Hahahaa za co miałby ja tak wyzywać haha
Mikie jak wyzerował po poszedł zajrzeć do pokoju dzieciaka skoro powiedziała gdzie będzie i kucnął przy niej - wróćmy do sypialni, kochanie..
Westchnela sobie -Kim ja dla ciebie jestem?
- przeciez wiesz, że jesteś najważniejsza kobieta w moim życiu... moim aniołem..
-przestan…-rzekla bo przez to wymiekla ehhh bo nie mowil tego od lat haa
Zlapala go za reke
To ja cmoknal w dłoń jak już soe podstawiała- nie przeszkadzajmy Alessio... masz już dość wrażeń.. nadal uważam, że byłoby lepiej gdyby Garcia cie obejrzała.
Nie sadzila, ze pojdzie tak latwo ha ale wstala do niego gotowa wrocic do sypialni -Nie trzeba lekarza.
Mial ten urok i czar ahha uśmiechnął się - zobaczymy co będzie dalej.. na razie będziesz odpoczywać, skoro wiesz już, ze nie masz się czym przejmować...
-Co nie znaczy, ze dobrze sie czuje z tym co zrobiles…nie masz prawa juz mnie wiecej tak zostawic bez wyjasnien…-patrzyla mu w oczy
- Nie planuje znowu pakować się w problemy zdrowotne, kochanie...
-To sie tyczy wszystkiego…nawet najgorsza prawda, ale prawda…