Nie jesteś zalogowany na forum.
Westchnela -Zdenerwowalam sie w pracy no i siedzi mi cos w glowie ciagle…twoja kolezanka z Nowego Jorku przyjezdza do mojego hotelu.
Mikie się zdziwił, że akurat jej hotel wybrala! - słucham??
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-No tez mnie to zastanawia…przyjezdza tutaj, po co? Do ciebie? Czemu do mojego hotelu?
- Nie mam pojęcia... nie martw się tym....- powiedział nawet nie mrugajac powieka
-Prwnie wszystko wyjasni…skoro ty nie wiesz…
To się zdziwił- jak to? Chcesz się z nią spotkać?
-Spotkam sie z nia…chociaz skoro ona tu przyjezdza to zapewne do ciebie, wiec i tak bedzie spotkanie.
Uniósł brewke- chyba zgubiłem się w Twojej logice... nie bardzo rozumiem po co chcesz się z nią spotkać... to nie ma sensu..
-A co ma sens wedlug ciebie? Sama bedzie sie chciala spotkac…to niech powie od siebie co tam zaszlo…
Zachował powagę, ale miał ochotę się roześmiać - nie odpuścisz, co? Aż się boję myśleć co się dzieje w Twojej głowie w tym temacie.
-Na pewno nic fajnego…staram sie wam wierzyc, ale nie zaszkodzi poznac drugiej strony…ty musiales az zaprosic davida na obiad…
Zaśmiał się - widocznie Domenico źle mi to przedstawił...
-Ta sytuacja cie smieszy, Miguel?
- trochę tak... stresujesz się czymś co nie ma wpływu na nasz związek...
-Moze masz racje…-westchnela sobie -Zle sie z tym czuje…ale musze sobie z tym poradzic.
- myślę, że będzie najlepiej jak oboje zapomnimy o tej dziewczynie i Davidzie...
-Z Davidem nic nie bylo…to co masz zapominac?
- A dlaczego uważasz, że z tamtą panienka coś było?
-Nie uwazam, ale jest to niedopowiedziane…oni mowili, ze byla wynajeta, ale ty nic nie pamietasz…ona pamieta.
- I uważasz, że powie Ci coś innego? Nie wydaje mi się
-Po co by tu przyjezdzala? Nie jestes pedalem zeby sie przyjaznic z kobietami.
Az mu szczęka opadła - słucham? Nie mam przyjaciółek?
-No gdzie…ty, wielki boss mafii mialby miec przyjaciolki? Panienki w klubie go twoje jedyne przyjaciolki. Nie jestes typem faceta, ktory ma przyjaciolki
- oh... chyba będę to musiał zmienić skoro tak źle mnie oceniasz...
-nie powiedzialam, ze zle cie oceniam. Uwazam, ze przyjaciolki maja geje. Hetero mezzczyzni miewaja przyjaciolkokochanki.