Nie jesteś zalogowany na forum.
- To idziemy do sypialni.. to żaden problem
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Niech niania wezmie malego, to pojdziemy…-usmiechnela sie
- Ale komplikujesz życie...- styral ja podnosząc się z kanapy i wziął dzieciaka na ręce- poszukamy niani, skoro nie można cie jeszcze samego zostawić...- no i poszedł załatwić sprawę
No to poszla z nimi, a co. Nie bedzie czekala w sypialni.
Mikie nawet nie próbował negocjować hahaha po prostu dal dzieciaka niani z hasłem "zajmij się nim", a potem zerknal na Maryske - to gdzie ten olejek?
-Co za uprzejmosc-rzekla jak potraktowal nianie jak stary miguel i pociagnela go do sypialni
Zaśmiał się I dobierał się do niej od progu - tez powinnaś być naga..
-Tak? Kto ustala zasady?-zapytala i tez go rozbierala
- Ja... tak chyba będzie najlepiej- uniósł brewke
Rozwbrala go i on ja. Przykleila sie do niego -Wiec chcesz tego masazu?
- oczywiście... tyle mi naobiecywalas, że mam wysokie oczekiwania... nie wiem czy dasz rade...
Zlapala go za mordke -Dam rade…kladz sie…
To się położył na łóżku zakrywając swojego chuja, żeby jej nie za bardzo nie rozpraszał haha
Wziela wiec zel do intymnych zabaw i usiadla mu na tyleczku -teraz bedzie troszke zimne.
- masz takie lodowate ręce? Nie kojarzę....- powiedział jak go straszyla
Polala mu zeliku najpierw na plecki ha a potem zaczela wmasowując
To w pierwszym odruchu się wzdrygnal, a potem korzystał z masażu- hmm taka tez by na mnie siedziała czy się podlizujesz dla lepszego napiwku?
-Moze taka by nie siedziala a chodzila po tobie…-usmiechnela sie do siebiei go na serio dobrze masowala na wstepiei sie nachylila i pocalowala go w szyje
On nie chodził na masaże haha wiec się zdziwił- jak to chodziła po mnie?! To co tam się dzieje??
-Zazwyczaj te tajki sa male…mniejsze niz ja-zasmiala sie -i po tobie drepcza taki masaz nozkami, ale bezpieczny.-no i sie juz przykleila do niego i robila mu masaz cyckami ocierajac sie
Uśmiechnął się do siebie - mowilem, że będzie lepiej jak też będziesz naga..
Po boczkach go miziala i cmokala po tej szyi inpolizala po uchu -Jest ci dobrze?
- yhy... a będzie jeszcze lepiej....
-Bardzo mnie podniecasz-rzekla zsuwajac sie z dupki i go tam scisnela
To skorzystał wtedy z okazji i się obrócił przodem do niej, pociągnął ją do siebie i pocałował