Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie! Odejdz! Daj mi spokoj -powiedziala wstajac juz z lozka i patrzac na drzwi zabarykadowane czy cos sie rusza
Mikie się postanowił nie patyczkować i zaczął strzelać w drzwi, aby takie podziurawione puściły
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Przerazila sie i odsunela stamtad. Zlapala sie za buzke i prawie poplakala, ale szybko sie powstrzymala -Yaaa!!!!!! Odsune meble!
- Już lepiej..- powiedział i przestał, bo mu kulek w magazynku zabrakło a nie, bo ona prosiła hahaha
Znowu sie wysilila, zeby to odsunac, ale odsunela tak by dalo sie wejsc i juz czekala na masakre.
to wszedł, ale wiedział, ze musi pamiętać o wymianie drzwi przez nią!! - Coś TY sobie kurwa myślała?!!
Bala sie ale sie stawiala jeszcze
-JA? co ty sobie myslisz?!
- Oh! Chciałem być miły, ale widzę, że z Tobą się nie da! A że nie można Cię zostawić nawet na chwilę samą zaczniesz się teraz szykować! Masz wyglądać idealnie! Wieczorowa sukienka, fryzura, makijaż i lepiej dla Ciebie, abyś nie bawiła się ze mną... Nie chcesz wiedzieć co z Tobą zrobią jak będziesz nieposłuszna..
Tak patrzyla na niegoo -Pobija mnie i zgwalca? tylko tyle umiecie! A twoj kolega co? Powiedzial ci co ze mna robil jak mnie znalazl przedwczoraj na schodach w hotelu?! jak mnie zabral na zaplecze!?
Mikie się zdziwił - O czym Ty mówisz?
Uznala, ze jej sie udalo. Ze skoro jej nie pomogl jak wolala to musi ich sklocic -Jak masz tyle wladzy sprawdz na kamerach w hotelu. Wzial mnie na rece i zaniosl na zaplecze. Zapytaj go co robil!
Złapał ją za ryjek - Co użył to jego... więcej Cię nie dotknie.. Szykuj się, masz być gotowa za 2 h, a skoro jesteś taka twarda to ani się waż zamknąć drzwi..
-Bede gotowa...-powiedziala juz zrezygnowala
- Nie masz wyboru i nie próbuj uciec... Nie opłaca się..- i ją puścił i poszedł sam się szykować
Pokrecila glowa i poszla zobaczyc co ma w szafie i wybrala cos na wieczori mega seksownego ha Juz bylo wszystko jedno w sumie:D
Szykowala sie na te kolacje -Wytrzymasz, Maria...nie ma wyjscia...ale on zaplaci za wszystko predzej czy pozniej -powiedziala do siebie
Mikie się ogarnął raz dwa
bez kwiatuszka, ale za to miał okularki
przeciwsloneczne czy zwykle ha
Maria ogarnela sie i schodzila po schodkach
https://www.youtube.com/watch?app=deskt … aescenario
https://www.youtube.com/watch?v=Lmy-T-b … SagaCorrea
najpierw przeciwsłonecznę, w restauracji będzie miał zwykłe hahaha
Mikie zerknął na nią i uznał, że dobrze wybrała, ale musiał się doczepić. - Biust na wysokości pępka... Popraw to następnym razem.. Zapraszam...- powiedział i jej pokazał rączką, aby się kierowała do wyjścia
Miala taka minke po jego uwadze glupiej i minelago i szla tam gdzie jej wskazal
Był zadowolony, że się złościła i poszli do samochodziku
i pomógł jej zająć jej miejsce i zamknął drzwi, a potem usiadł na miejscu kierowcy - Popraw sobie minę, masz się uśmiechać...- powiedział i zabrał ją na wycieczkę poza teren jego chatki
-Usmiechalam sie zanim mnie nie porwales...ale to pewnie widziales, skoro mnie obserwowales -powiedziala i zapiela pas, a potem i tak sie trzymala bo takim wozem to pewnie szalal.
Wiadomość dodana po 1 h 35 min 10 s:
-nie chcialam miec zadnego mezczyzny teraz. Codziennie w hotelu nowi chcieli sie ze mna umowic...codziennie! Juz mialam tego dosc-mowila mu wstawioba lekko w drodze, a potem weszli do domu
- Teraz masz spokój..- powiedział i ją zaprowadził do czerwonej sypialni a co mu tam! - rozbierz się..
-Nie ma mowy...-powiedziala, ale podniosla rece do gory ha bo nie moala po winie sily walczyc, a wiedziala, ze skoro raz to zeobil to juz sie nie pohamuje
to sam z niej ściągnał kieckę skoro tak chciała i ją pchnął na łóżko i się zaraz za nią zjawił
i skuł jej rączki.
-boze...-jeknela do siebie znowu zestresowana i juz szybko oddychala -Te odio-powiedziala mu przy ustach jak byl przy niej