Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nic nie zaczynamy.... jestem miły dla swojej żony..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie -Jestes sprytny. Ja cie znam.
- Chodźmy do łóżka....- powiedział zerkając na nią, skoro taki sprytny był
-Chodzmy…-rzekla wylaczajac od razu tv i poszli
To jak dotarli to mikie zrzucił ciuszki, ale bokserki zostawił i wpakował sie do wyrka. - Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...
Lukala na niego i tez sie rozbierala. Ale wszystko sciagnela i nago weszla do lozka -Bedzie.
Uniósł brewkę jak wpadła nago do wyrka - Dzisiaj musisz mi odpuścić...
-Ale chyba moge sie przytulic?
podniósł rękę, aby mogła się przytulić. - Zapraszam, o to nie musisz w ogóle pytać...
To sie przytulila i zamknela oczka -Tak jest bardzo dobrze.
- Dobranoc, Maria.. - powiedział i zaraz mu się odleciało mimo natłou myśli, w jego małej prawie łysej głowce
Ona tez dosc szybko zasnela, bo tez byla zmeczona tym dniem.
A rano wcześnie Mikie się obudził i cóż... Jak już był świadomy co i jak to się cichaczem podniósł z łóżka, pozbierał jakiś dresik i poszedł biegać, skoro od miesiąca tak dobrze nie miał!
:(:(
Obudzila sie i sie zdziwila, ze go nie ma. Miala nadzieje,ze wszystko ok i sie lepiej dzis czuje. Poszla pod prysznic, a potem sie ubrala i szukala go po domku
Mikie poczuł, że żyje jak nie musiał się przed nikim tłumaczyć i nikogo do pomoc targać. Nawet podczas biegania zadzwonił do swojej cizi z NY z podziękowaniami za pomoc i zaprosił ją do Mexico na kawkę haha A wracając kupił wiechcie dla Maryśki, skoro milusiego Mikiego jej będzie brakować hah
No to w koncu na siebie wpadli -O jestes…biegales?/bo zapewne byl spocony ahaha
Po miesiącu to był jak grubas po spacerku haha cały mokry hhahha - Wcześnie wstałem i nie chciałem cię budzić - pocałował ją, skoro ona nie chciała haha - Po drodze wstąpiłem po kwiaty dla ukochanej małżonki...
Usmiechnela sie i wziela kwiatki do swojej kolekcji bo ost tez dostala co postawila w sypialni -Bardzo dziekuje, kochanie. Dobrze sie juz czujesz?
- Tak, dzisiaj jest już dużo lepiej.... chyba powinienem się z Massimo skontaktować w kwestii wieczoru kawalerskiego dla Santiago...
-Wieczor kawalerski macie za kazdym razem jak idziecie do klubu.
Zaśmiał się - Nie jesteś chyba zazdrosna, że spędziłem trochę czasu z braćmi i kuzynami?
-Nie…mowie, ze to tak wyglada jak kawalerski. Chlopwy bawia sie z panienkami alkoholem i koksem…takze ten kawalerski Santiago nie bedzie niczym nowym.
- W takim razie wymyślimy coś innego... bez panienek i używek....Za kogo ty nasz masz? Pierwotniaków?
Nie ni, skad…na pewni cos wymyslicie-powstrzymywala smiech
Zaśmiał się - Jesteś okrutna, że w nas nie wierzy