Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ayyy!-jeknela jak tak ją potraktowal -Nie moglam sie sama zabawiac, zawsze mi zabraniasz-wybrnela
Zaśmiał się - Kiepska wymówka skoro uzgodniliśmy warunki... rozbierz się... - powiedział rozpinając koszulę.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Teraz jej sie podobalo. Obserwowala go i sciagala swoje ciuszki
- Szybciej.. - znów ją pośpieszył i kręcił się wybierając zabawki, skoro go nie słuchała... który to już raz w jeden dzien i noc haha
-Juz…-powiedziala jak juz byla naga i byla cierpliwa skoro on byl na koksie bahah
hhahaha bała sie? aahah
Zerknął na nią, a potem wrócił z pejczem - Więc się połóż wygodnie i pokaz jaka jesteś spragniona mojego fiuta
Nie wiedziala co moze mu odwalic haha
Rozlozyla nozki i jsszcze paluszkami rozszerzyla wadgi swoje sromowe zeby wiedzial gdzie ma wejsc ha -bardzo jestem spragniona.
Jak była taka głupia to się tylko raz zamachnął i ją zdzielił w taką odsłoniętą cipkę...
Myslala, ze go zacheci na cos innego ha -Faak!-jeknela i juz tak nie robila
Zacieszył się jak dziecko! - Zabolało?
-Zabolalo….bardzo ci sie to podobalo…
- Owszem.. gotowa na kolejny raz?
-Gotowa…-zacisnela zabki i czekala
Ale znów ją zaspoczył i po cipce ją tylko zmacał pejczem, a zdzielił ją w cycki, a potem dopiero w cipkę oberwała
Trzymala sie poscieli i zgadzala sie na te tortury!
sama chciałą! dał jej odpocząc od tego. wpakował się na nią i ją calował po szyi
Wyglada jak ta od Michele haha
Od razu jej sie leoiej zrobilo -MmmMiguel…zrob z emna co tylko zechcesz…
Uśmiechnął się i otarł się spodniami o jej cipke - Rozepnij moje spodnie, maleńka...
-Poocieraj sie jeszcze w nich…podnieca mnie to…
ugryzł ją w sutasa i mocniej się ocierał, skoro się nakręcała taką pierdołą - uwielbiasz się ze mną droczyć...
-I wzajemnie…-rzekla i juz mu te spodnie rozpiela i zsunela
Jak uwolniła jego chujka to najpierw ją zdzielił w cipkę, a potem się otarł chujkiem o jej cipkę
Ona go zdzielila w dupe w koncu za to wszystko haha a potem scisnela mu ten posladek -Na co czekasz?
- Aż nie będziesz mogła wytrzymać... - odpowiedział z niewinną minką, a potem się otarł i pchał do środka, aby mogła podziwiać jak wchodzi
-O tak…i przytrzymaj tak…patrz na mnie, kochanie…