Nie jesteś zalogowany na forum.
To go od razu objela i przyciagnela i calowala namietnie w usta bo problemow nie miala -Rznij mnie wlasnie tak…
- marzyłaś o tym bardziej niż o minetce- powiedział między besoskami
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-A ty o czym bardziej marzyles?-szepnela mu do ucha
Juz jej w kuchni powiedział o czym marzył.hahaha - jeszcze będziesz miała okazję spełnić moje marzenia
-Ktoregos dnia zabierzesz mnie do czerwonego pokoju…
Ti aż się chujkiem zatrzymał i zerknal na nią- chcesz się tam zabawić?
-Jak juz bedziesz wiedzial czego chcesz i sobie wiecje przypomnisz…
- przeciez możemy tam się zabawiać...
-Na pewno? Chcialbys?
Jak widział, że ona taka napalona i zdesperowana to jak mógł jej odmówić haha pocałował ja - kiedy tylko zechcesz...
-To ty mi zrovisz innym razsm te niespodzianke…-rzekla bo nie chciala by to wyszlo od niej. Zaczela go calowac i poruszala sie
Jak się znowu wiercila to się dopychal do oporu i w końcu pozbył się jej stanika
Ona go jakos proozbierala calego bo juz jej niepotrzebne byly jego ciuszki
To jak już było mu chłodniej to się obrócili na łóżku i pozwolił się jej wyżyć na nim i pp cyckach ja znowu obmacywal.
I ona go macala po klacie i jechala po nim najlepiej i najszybciej jak potrafila, bo wlasnie chciala sie wyzyc
- właśnie tak, maleńka.. mówiłem, że za mną szalejesz..
-Bardzo…-nawet mu przytaknelamw podnieceniu i leciala dalej. Ale bardziej przylgnela cialem do niego
To jak się łasiła to już po cyckach jej nie dotykał tylko za tylek dociskal do sobie, aby nie oszukiwala i całego chujka czuła w sobie, a potem się obrócili i już sam się na szybko dopychal do oporu
No to doszli tak, a pozniej obrocila sie na pieska by ja tak rznal, bo nie mogli skonczyc na raz w tym jej wdzianku
No i tak się bzykali jak chcieli i ile chcieli aż w końcu poszli grzecznie spać. Mikie za długo się nie naspal, bo wybudził go telefon od massimo, wiec grzecznie odebrał.
Ona sie tez obudzila przez ten dzwiek, ale nic nie mowila
Mikie westchnal - z Ana miał się zabawiać, a z kim innym? Dobra, idę.. zaraz oddzwonię...- rozłączył się i się podniósł z łóżka po ciemku szukając swoich rzeczy.
-Co sie stalo? Gdzie idziesz? -zapytala jak sie podniosl
- domenico się zgubil... massimo go szuka.. idę go obudzić, możesz spać.. zaraz do ciebie wrócę.. - powiedział ubierając się i pocałował ja w usta
-I gdzie go bedziesz szukal bez pamieci?-oburzyla sie