Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria juz miala dosc zajmowania sie dzieckiem haha wiec sie ucieszyla -Oj tak
Hahahaha bezczelna hahaha
Uśmiechnął się do niej, skoro tak dobrze maskowała się zajmując się jego synem haha
- To co? Idziesz się szykować na naszą kolację?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-ok…a ty zostaniesz z Alessndro tak?
- jasne, spędzimy trochę czasu razem, abys nie musiała się denerwować, że jest z niania..
-W porzadlu, tylko nie dlugo-rzekla i pocalowala go z jezykiem
- jasne.... - powiedział po besosku iwzial małego na ręce, żeby ogla się wylaszczyc na randkę z mikiem haha
To sie ogarbela i ubrala w kieckektora podkreslala jej walory ha bo niemoge uwierzyc ze ona kiedys tak wygladala bosko ha
Dokładnie! Co poszlo nie tak jahaha jedna anahi, która trzyma linie od zawsze hahah Mikie dobrze się czuł z dzieciakiem to się z nim bawił zabawkami i go podrzucał, ale nie za wysoko, żeby maryska zawału nie dostała
Ona sie wyszykowala to poszla go pospieszyc -Miguel, jestem juz gotowa…
To zerknal na nią, skoro jeszcze się nie spasła hahaha
- Nie wiem czy wrócimy na noc do domu..
Zasmiala sie -W restauracji nas nie przenocuja.
Uniósł brewke - znajdę się jakaś miejscówka..
-Polozysz go czy zawolasz nianie? bo jestem juz bardzo glodna…
Zaśmiał się- zaniosę go do niani i szybko się przebiorę.. wytrzymasz jeszcze chwile?
-Spragniona jestem rowniez…ale wytrzymam…poczekam na dole-i opuscila ich a co
Zaśmiał się I poszedł oddać dzieciaka niani, a potem szybko się przebrał i zszedł do niej
- możemy jechać..
To podeszla do niego i go jeszcze cala dlonia zmacala po klacie ofc przez koszule czy sweterek.
-Jedzmy…
Zmacal ja po tyłku- pragnienie Cię popędza?
-A ciebie nie? Z checia bymcie juz rozbierala…
Zaśmiał się- najpierw nasza kolacja, prowadź. - bo obiecała mu znajome miejsce i się zebrali
Wrocila do domu i rrzaskala drzwiami tylko z nerwow. Poszla sie napic wody do kuchni i tam siedziala.
To domenico obudziła i poszedł sprawdzić co się dzieje - to ty się tak tłuczesz?
-Tak…nie moge?!-krzyknela na niego, a potem sie uspokoila -Przepraszam, jestem podenerwowana…
- No właśnie widzę.. randka z Miguelem skończyła się bez orgazmu? Nie podołał twoim wymaganiom?
-Ucieklam od niego z hotelu…wygadywal okropne rzeczy…ze usunelam ciaze, ze go zdradzalam z Davidem, ze sie rozstalismy i udaje tylko, ze jest dobrze miedzy nami…