Nie jesteś zalogowany na forum.
to się do niej cieszył - Podoba Ci się rodzinny spacerek?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zasmiala sie -Takie lubie najbardziej-no i rozejrzala sie za dzieckiem. Na szczescie daleko nie odszedl. A raczej nuz zblizal sie do nich
- Mówiłem, że nic mu nie jest i go pilnuje - puścił jej oczko i się podniósł, poprawił i podał jej rękę.
-Dziekuje-powiedziala lapiac go za raczke i wstala. Otrzepala sie i poprawila. alessio chciak teraz do niej na rece to go wziela chociaz bylo jej ciezko-No to wracamy
NIE MOGŁA NARZEKAĆ na następcę hahaha Mikie jeszcze ją szturchał i zaczepiał. - Mam nadzieję, że na jachcie będziemy się podobnie bawić
-Miguel…jeszcze lepiej…mozemy sie pieprYc w kazdym miejscu na jachcie.
Zaśmiał się - więc może spróbujemy z jakimś zabawki z tej czerwonej sypialni?
-mozemy wziac cos stamtad na jacht…czy cos cie kusi jednak ?
- chyba za krótko tam byłem...co Ty lubisz z tego najbardziej wybierz... tak chyba będzie sprawiedliwie...
-Wybiore…a ty powinienes sie przeniesx w glab swojej duszy, wtedy bys wiedzial-zasmiala sie i doszli do domku
- Az taka czarna duszę mam ? - zapytał rozbawiony
-Jesli tak czujesz -zasmiala sie
Zaśmiał się- jestem idealny....
Cmoknela go w usteczka -Pojde polozyc malego na drzemke. A pozniej trzeba sie wyszykowac do obiadu.
- Dobrze, zaczekam na Ciebie w sypialni...
To wziela malego do jego pokoiku i polozyla go na drzemke, a pozniej przyszla do sypialni do Miguela
Mikie za ten czas przyjrzał się obrazowi, a jak wrocila to akurat siedzial ba łóżku i zerkał na nią. - zasnął? Ile czasu potrzebujesz, żeby się wyszykowac?
-Nie dlugo. Zmienie tylko sukienke i poprawie makijaż. Co robiles?-zaoytala go
- odpoczywałem...próbowałem sobie coś przypomnieć, ale niestety nadal pustka..
-Mamy czas…nie denerwuj sie, ze dopiero pare rzeczy ci sie przypomnialo-rzekla i wziela kiecke sciagnela brudna kd trawy i ubrala nowa na obiad
Myslal, że normalnie się ubiorą a tu taka niespodzianka haha - ol to będzie taki wystawny obiad...mam zalozyc garnitur?
-Mozesz ubrac po prostu koszule… moze czarna?
- jesteś pewna? Ty się wystroilas...- uniósł brewke
-czarna koszula jest elegancka, ale prosze…mozesz ubeac gadbitur. Dawno cie nie widzialam w nim, a jest to bardzo sexy
Zaśmiał się- odnoszę wrażenie, że wolisz mnie bez ubrań...