Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaśmiał się - Nie o takiej broni mówiłem, Maria
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Oh, nie wiedzialam-zrobila niewinna minke
- Kończ śniadanie i idziemy na spacer, abyś ochłonęła przed naszym obiadem... wieczorem dokonczymy dobrą zabawę..
-skonczylam juz-rzekla od razu i wstala -To bierzemy spacerowke i malego i leicmy.
Mikie był tak miły, że dzieciaka na barana wziął, aby mógł podziwiać świat z lepszej perspektywy, a nie tylko z wózka i poszli spacerować w inną miejscówkę niż mikie wczoraj spacerował przezywając ten gwałt, chociaż dzisiaj już po nim to spływało jak po kaczce hahaha
To nie brala wozka ha szla sobie na luziei nie musiala niczego pchac
-Dobrze ci tutaj? Jak sie czujesz ogolnie?-zapytala Miguela
lubiła być pchana ahahah
- Dużo lepiej... więcej swobody i ludzi, którzy nas znają.. Podoba mi się to... Wszystko jest nowe, ale jakoś i tak bardziej znajome niż dom w NY
-Tego to i ja nie znalam. Domenico wynajal tamten dom. Ja jeszcze lubie spedzac czas w naszym domu na Sycylii
- więc mieszkam trochę tu trochę na Sycylii?
-Troche tam pomieszkujemy, ale glownie to tutaj. Tutaj…to ty jestes najwazniejszy, a na Sycylii Massimo, wiec to jest ten minus. Zawsze mnie to wlurza.
- Lubisz być żoną najważniejszego? - zapytał unosząc brewkę.
-Po prostu nie przepadamy za soba z Massimo…a lubie byc zona Twoja.
- więc trzeba was trzymać z dala od siebie? Z Alessio chyba damy radę...
-Jak wy mnie chronicie to jestem pewna, ze nic mi nie grozi-cmoknela Miguela w policzek bo do dziecka nie dosiegnela ale go pomayrala po stopie
Uśmiechnął się - Jak wróci mi pamięć to nauczę Alessio tego co ja umiem... gwarantuję Ci, że obronimy Cię od wszystkiego
-I jeszcze jak Alessio podrosnie-zasmiala sie
Mikie go ściągnął i wziął na ręce - Myślisz, że przed 5 urodzinami nie nauczy się strzelać do kaczek?
-Na pewno bym tego nie chciala…
- Nie będziemy się przy mamusi tak bawić... - zrobił z nim noski
- to będzie nasza tajemnica...
-Slodziaki-zasmiala sie i Alessio chcial zejsc nanozki bo chodzic juz umial ale wolno -Ja go wezme za jedna reke ty za druga i niech troche pochodzi.
to Mikie go postawił na ziemi i podał mu swoją zacną dłon, skoro druga była od maryśki - Jak się tak naspaceruje to chyba szybko padnie.
-wtedy spokojnie zjemy obiad ze znajomymi…pozniej chwile z nim posiedzimy i pojedziemy na jacht.