Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ok…-to sama wlazla na niego i sie nabila
-Nie chcialam czekac…-jeknela
Przegryzł jej wargę! - Niegrzeczna i nieposłuszna...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jeknela glosniej i zassala zaraz swoja warge -Taka ci sie podobam?-zapytala cicho
- naga? na pewno... - odpowiedział dyplomatycznie! i pchał się dupką w górę
Ona skalala na nim i tak mocno -Bezvzelnosc…
- Uczę się od Ciebie.. - powiedział zacieszony i jak się bawiłą to ją docisnął do siebie i przytrzymał - Taka z moim penisem w sobie też mi się podobasz.
Jak ja orzytrzymal to sie tylko pokrecila na nim -dlatego bedziesz to czul bardzo czesto…
- Nie zamierzam narzekać... - powiedział zacieszony i ją puścił - Pokaż mi czego chcesz, Maria...
-Zlap mnie za szyje i poddus…-rzekla obserwujac go i znowuz aczela go ujezdzac
zaskoczyła go, więc złapał ją za ryjek i lukał w ślepia - Mam Cię poddusić????
Pokiwala glowka na tak -Mozesz to zrobic?
zawału przez nią dostanie hahahah - Nie wiem... - powiedział zgodnie z prawdą, a potem ją pocałował
Jeszcze miala nadzieje, ze to zrobi i mu sie spodoba. Odwzajsmniala i podrapala go po pleckach
zebrał się w sobie i odwrócili się, aby to on mógł się w nią wpychać swoim zajebistym chujkiem, no i w końcu złapał ją za szyję i ścisnął, skoro tego chciała.
-Mocniej…-rzekla bo samo scisniecie to juz niedawno miala od niego
To ścisnął ją mocniej, bo nie wiedział czego chciała czy chujkiem czy ma ją udusić. Jak go tak nastawiała źle to drugi raz jej przegryzł wargę! i się dopychał też chujkiem uznając, że to lepsze niż wcześniej.
To uznala ze nie jest mu chyba tak zle z tym mimo ze cierpiala przez warge. Jak ja odpowiednio poddusil i posuwal to doszla super mocnym orgazem
Sam dużo nie potrzebował, więc jak jeszcze mu chujka ścisnęła to mu się wylała spermioszka - Wszystko ok? - zapytał na koniec, żeby się nie okazało, ze coś za mocno zrobił, martwił si:(
-O tak…bardzo ok. Podobalo ci sie?
Uśmiechnął się - Bardzo....- poruszał się jeszcze chujkiem, skoro mógł go jeszcze grzać w jej cipce
-I zawsze lubiles mi przegryzac usta…
- Przepraszam....to się samo wydarzyło...
-Prosze cie…nie przepraszaj. -posmyrala go po buzce -Idziemy dalej?
- Tak, jestem ciekaw co jeszcze na nas czeka.... - odsunął się od niej i wychodził z wody
To go klepnela w tyleczek, a pozniej sama wyszla i podala mu recznik i sobie tez wziela.