Nie jesteś zalogowany na forum.
- mariaaaa.... wszyscy wiedza, że tylko Ty jesteś dla niego ważna..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie mow mi teraz tak, bo już bym chciała, żeby był…-westchnęła sobie usadzając dupsko w fotelu z drinkiem w łapie
Zaśmiał się - naucz ane, aby tez tak tesknila za mną...
-Możesz udawać, że tego nie słyszałeś-zaśmiała się Maria
Ana dopiła drinka -Maria zabieram Domenico. Chwilę przyjemności nam się należą.
- Zadzwon do męża... umilo ci czas gdy nas będzie słychać...- powiedział rozbawiony domis i zabrał ane do siebie.
-Wejdę i was nagram jak tylko was usłyszę! I puszczę w eter-krzyknęła za nimi i sobie polała whiskacza
Jak już była wstawiona to zadzwoniła do Miguela
Wiadomość dodana po 1 h 02 min 37 s:
Nie skończyła z nim gadać a nadeszła burza i zerwało połączenie.
Ale niestety. Padł zasięg na całą noc. Maria też próbowała ale na marne. W końcu poszła się wykąpać i położyć spać.
Wiadomość dodana po 14 min 09 s:
Maria spała ile chciała, bo miała nianię do dziecka! Więc się wylegiwała po wczorajszym alkoholu i podróży! Burza ustała to i zasięg wrócił. Napisała więc do Miguela: „ była burza i urwało zasięg. Już wszystko ok. Wracaj szybko”
Wiadomość dodana po 31 min 04 s:
Jak odczytała smsa od niego to aż rzuciła telefonem przed siebie. Ale był to dobry tel więc się mu nic nie stało. Hahah
Była zła! W końcu się podniosła z łóżka i poszła ogarniać.
Wiadomość dodana po 52 min 33 s:
María była bardzo zła że nie wracał bardzo! Jak na dodatek jej złości jeszcze dostała takie zdjęcia to już w ogóle wpadła w szał. Postanowiła się spotkać z dawnym kolegą. I też otrzymał od życzliwych takie zdjęcia czy filmiki
Domenico chodził na paluszkach po domu jak wiedział i widział co się dzieje hahaha
Rozmawiała z kolegą i się pocieszała. Znaczy on ją pocieszał.
-Dzięki, że mogę na ciebie liczyć.
To w koncu Domiś im przerwał - Maria... mały chyba się rozchorował...
Kolega David się podniósł -Będę się zbierał. Jak coś to dzwoń-pożegnał się i poszedł. Maria wiedziała że Domenico zmyśla, tylko by tamten wyszedł. Spojrzała na Doma.
-Nie chce nawet tego słuchać…
- Porozmawiaj proszę z Miguelem.... Nie chcę, abyście czegokolwiek żałowali w waszym życiu....
-To nie ja go zostawiłam…
- I pozwolisz, aby tak po prostu odszedł? Po tym co przeszliście? Jeśli do Ciebie zadzwoni porozmawiasz z nim?
-A co myślałeś?! Że będę go prosić obycie ze mną? -zaczęła już wymachiwać rączkami -Nie będę z nim rozmawiać przez telefon.
- Dobrze... Powiem mu, aby przyjechał... - powiedział i poszedł porozmawiać z braciszkiem, aby się ogarnął jak trzeba.
Maria spojrzała na tel
Myślała, że jednak zadzwoni ale się rozmyśliła. Pałętała się po domu. Wieczorem ją wzięło na płacz za nim.
Potem wzięła ich fotę i się rozkleiła na total
Wiadomość dodana po 05 min 55 s:
Więc była pewna już że ja chamsko bezczelnie zostawił. Płakała długi czas, ale niedawno się ogarnęła. I postanowiła się zemścić. Ofc pomyślała o Nacho hahaha ale zostawiła to jednak. Umówiła się znowu z Davidem na mieście.
hahahha Nacho by chyba jebnął hahahah
Jak była na mieście to w domku się działa impreza Torricellich i czekali aż ona wróci, Massimo z samej Sycylii wrócił i czekał w biurze Mikiego na nią
- Co ona sobie kurwa myśli?! Nosi nasze nazwisko i puszcza się z tym gogusiem! Mówiłem od początku, że ta suka nie jest warta zachodu, ale Miguel się na nią uparł!
To po jakimś czasie wróciła! No bo jak!
Dostała cynk, że Massimo tu jest. Poszła więc tam do biura by się dowiedzieć o co chodzi.-co tu się dzieje?
to Massimo na nią zerkał, a Aaronem i Domiś aż wstali gdy tak z zaskoczenia wpadła.
- Chyba ja powinienem o to zapytać.... Miguel przesyła z Sycylii papiery rozwodowe... Już je podpisał... Twoja kolej... Zostawia Ci hotel i dom... Legalne biznesy przejmie Alessio gdy osiągnie 18 lat, do tego czasu zarządzać będzie tym Aaron i Domenico... Oczywiście dostaniesz wysokie alimenty na dziecko i siebie... Miguel nie będzie Ci niczego zabraniał, w zamian oczekuje, że Ty nie będziesz utrudniała mu kontaktu z dzieckiem, Maria...
Po tym jak usłyszała papiery rozwodowe to reszta to był dla niej bełkot, szum. Aż jej się w głowie zakręciło.
-Co?
Aaron był najbliżej to ją dotknął - Wszystko w porządku, Maria? Nie musisz się spieszyć...
Złapała się za ścianę bo myślała że zemdlejd
wyglądała jakby się miała rozchorować, aż się Aaron wystraszył - Domenico wezwij Garcie...Maria usiądź, proszę...- powiedział obejmując ją, bo bał się, że ona zaraz na zawał zejdzie.
Massimo przewrócił ślepkami, ale jednak ją obserwował - Nie przesadzajmy... Marii nic nie będzie...
No to usiadła bo nie chciała zemdleć. Starała się oddychać powoli -Nie trzeba lekarza…-odparła w końcu. -Nie masz prawa…wchodzić do mojego domu bez pytania…to nie Sycylia-rzekła do Massimo jak nabrała siły troche