Nie jesteś zalogowany na forum.
-A ja czulam wlasnie, ze cwiczysz-usmiechnela sie. Podeszla i pocalowala go w usta -Masz swietne cialo.
Odwzajemnił i się uśmiechnął - A za co dostałem punkty do tej oceny?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Zawsze mi sie podobales, ale ostatnio to mega ci sie zarysowaly miesnie.
Uniósł brewkę - I już Ci się nie podobam?
Zasmiala sie -Podobasz mi sie coraz bardziej.
- uff chociaż tyle.... na marne się nie męczę
-To teraz potrzeba ci porzadnego sniadanka-podniosla brwi i podala mu
Usiadł sobie, bo żal nie korzystać lol - Przyda się, dzisiaj mam pare spraw na mieście do załatwienia
-W potzadku-rzekla i kawke tez im postawila i sama usiadla -Ja dzis musze sie spotkac
Z rodzicami. Chcieli mnie zaprosic na ciasto, z okazji moim jutrzejszych urodzin, bo wiedza, ze nie wyprawiam i nie beda mnie nachodzic-zasmiala sie
Zerknął na nią - Dlaczego nie wyprawiasz?
-Na razir mam dosc emocji-zasmiala sie -Wole wpedzic spokojnie…
- To co ty byś chciała robić na tych urodzinach, że takich emocji Ci nie trzeba?
-No jakas impreza, alkohol lejacy sie strumieniami-zasmila sie -Nie chcialabym wlasnie.
- Jesteś pewna? Nie chcę, abyś potem żałowała..
-Jestem pewna, serio. Poza tym jeszcze myslalam o swietach…spedzimy je na Sycylii?
to się znowu zdziwił - Mało wrażeń masz po ostatnich świętach tam?
-Najwidoczniej-usmiechnela sie -Chce, zeby teraz juz takie wrazenia nie mialy miejsc. Tesknie tez za ich jedzeniem i klimatem
- A za Massimo? Dobrze się zastanów Maria czy chcesz tam wrócić na święta... i czy twoja rodzinka się do nas wybierze czy będą daleko od nas?
-Za Masssimo to nie…to ten minus. To tylko propozycja. Mozemy przemyslec.
- To jeszcze się dobrze zastanów... skoro widzisz się ze staruszkami to może coś wymyślicie
-Wiedze, ze bardzo chcesz spedzic z nimi czas-podniosla brwi
Zaśmiał się- marzę o tym odkąd cię poznałem...
-Jeszcze troche czasu. Cos wymyslimy. Teraz delektuj sie kwa i pysznym jedzonkiem-podniosla brwi
zaśmiał się - nie będziesz rujnować moich marzeń? Może w ramach twojego prezentu urodzinowego i światecznego dla nas wszystkich wyślemy ich na biegun południwoy?
Zasmiala sie -To juz bylby szczyt chamstwa. Mozna spedzic jeden dzien z nimi, a reszte sami? Jakis kompromis