Nie jesteś zalogowany na forum.
-Z Ana sie nie kloce od bardzo dawna wiec niczemu Ana nie jest winna i nie byla…przeciez nawwt ja bronilam jak wspomniala o Nacho.
- No tak... i znów wraca nieskazitelny Nacho...- rzucił Z SARKAZMEM
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Juz nie chciala mowi, ze bardziej nieskazitelny niz on. -Nie mysle o Nacho…przypomnialam tylko sytuacje…
- Świetnie, zrozumiałem... Nie musisz się dalej tłumaczyć
-Nie wiem co zrozumiales…ale chce zeby bylo jasne. Nie rozmawialam z Ana o Nacho. Ona chlapnela to od siebie. I to musisz zrozumiec.
- Jezu, a ty dalej o tym... Przecież powiedziałem, że zrozumiałem..Mam Ci to narysować?
-Prosze, rysuj-rzekla skoro byl jeszcze chamski
to ją zmierzył - Ale masz żarciki....- nie zamierzał nic rysować, zamknął ślepka, żeby ochłonęła
Ona byla spokojna. Zaczynalo do niej docieral, ze przeciez mowila na dole, ze byla to udana randka, a jak mialo dojsc do sexy to zrobila pdoswiadomie wszystko by do trgo nie doszlo. Przez to ze sie bala ze znowu cos nie bedzie mu pasowalo. Westchnela sobie -Pojde sie przejsc…
Już miał nadzieję, że będzie spokój! - Nie ma mowy... idź spać..
-Swietnie…teraz nie zasne-powiedziala ale nie chciala sie klocic wiec nie wyszla, a chciala tylko po domu jak wczora. Sie ciagle błąka przez niego
- Zmęczysz się to zaśniesz..
-Tak…-odetchnela sobie i sie wiercila na boki, raz w ta raz w tamta
ignorował! żeby znowu nie musiała się czepiać go o niewinność... i nawet się do tego przyzwyczaił i go ukołysała do snu tym wierceniem się.
I sie tym zmeczyla i zasnela
No to spali sobie w najlepsze. Mikie się pierwszy obudził, ubrał się i z kawką zamknął się w swoim prywatnym biurze, oazie spokoju...
Obudzila sie sama. malo ja to zdziwilo. Poszla sie ogarnac bo chciala wygladac dobrze
Ubrala taka kiecke i zeszla na kawe do kuchni
Mikie przyniósł kubek po kawce, więc się spotkali - Wyspana?
-Czesc…dosyc wyspana. Juz po cwiczeniach?
- Dzisiaj sobie je odpuściłem...
Duzo ja to kosztowalo, wiec westchnela sobie cicho i podeszla do niego -Przepraszam…
Zdziwił się - Za co? Przecież nic nie zrobiłaś...
-Ze popsulam koniec naszej randki..-ale nie chciala mu tlumaczyc jednak jakis byly powody. I sie czaila coraz blizej az go przytulila
Jak się przykleiła to też ją objął.
Potem odtulila ale byla blisko i spojrzala na niego
-Zjesz cos?