Nie jesteś zalogowany na forum.
-Postaram sie to zalagodzic…
Roześmiał sie - przestałem wierzyć w cuda, Maria
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-A ja nadal wierze-rzekla i go pocalowala
Odwzajemnil i spojrzał na nią- serio? Ciężko ci zmienić swój charakter, wiec po co się łudzisz?
-łudze sie ze potrafie zalagodzic sytuacje?-zasmiala
Sie
- z tym czasem też masz problem - zaśmiał się I dokończył śniadanie
Pokrecila tylko glowa jak juz tylko on mial
Problem od rana. Zjadla swoje tosty -To wyszykuje Alessio na spacer.
- Ok, po placu zabaw obiad na mieście?
-Jasne.taki rodzinny dzien, po tym wszystkim-powiedziala i poszla nasyzkowac dziecko do wyjsciA
Zerknal za nią, a jak poszła się szykować to zadzwonił do Domisia, aby ustawił Ane albo osobiście jej będzie musiał wpakoaac kulkę w łeb
Nie ustawi ich!
Maria jak naszykowala dziecko i wozek to poszla po niego -Mozemy isc-no i pojechali do miasta na plac, spacerek i obiad
No to pewnie wrocili w ciszy. Nawet dwa dni nie bylo dobrze…
-Poloze go do lozeczka…
- Niania może to zrobić... - powiedział patrząc na nią. - Mieliśmy plany...
Ona juz nic nie planowala. No ale zawolala nianie by wziela malego, bo jednak nie chciala wracac do poprzedniego stanu i odpuszczac sobie.
-Polozysz prosze Alessio spac. Jest juz zmeczony-rzekla do niani
Niania ofc grzecznie zabrała dzieciaka i poszla z nim na górę. Mikie zaczekał aż niania pojdzie i zerknal na maryske - czerwona sypialnia?
-Miguel…-bo ofc ze jej sie odechcialo i nie chciala myslec co bedzie jak go dotknie np w ramie a mu sie to nie spodoba i znowu cos sie stanie -Moze te konie? Czekaja na plazy…
Przewrócił oczami - zdecydowana jak zawsze... możemy jechać...
-To tylko sie przebiore, bo w sukience bedzie ciezko-no inposzla do sypialni ubrac koszule i shorty
- Od kiedy kiecka przeszkadza w jeździe.. - zapytał sam siebie i skoro musiał się obejść bez bzykanka to poszedł ukoić swój smuteczek w whiskaczu.
Ona sie zastanawiala vzy juz zawsze tak bedzie. Nie mogla z nim poglirtowac bo albo ja olewal albo ja gasil jak dzis. Przebrala sie w shorty by jej calej dupy nie bylo widac jak wsiadzie na konia, bo sukienke miala krotka.
Poszla go poszukac. Jak znowu pil whisky to juz nie bylo za fajnie bo na koniu tez trzeba uwazac -To poczekam az dopijesz…
Świetnie sobie radził hahaha chlusnal do końca- możemy jechać...- no i pojechali tym razem na plażę
No to dojechali do domu -Jestem zmeczona…pojde do sypialni sie polozyc.
- Jasne... później do ciebie zajrzę..
-ok…-odparla i poszla od razu do lazienki wziac prysznic i sie odestresowac. Myslala o tym wszystkim
Mikie zajrzał do dzieciaka, bo ten się nie awanturował po tatusiu hahaa
A potem zajrzał do sypialni, ale skoro jej nie było, a woda leciała to zajrzał do łazienki, bo może znowu się sama zabawiała!