Nie jesteś zalogowany na forum.
Przeciez domiś miał tu swoj pokoj ahhaha
Mikie usiadł obok maryśki i ją po ramieniu miział - dlatego wolałem, abyś nie oglądała...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
A no to tam poszli spac ha
Spojrzala na niego -Wiem…jakos dam sobie z tym rade, nie przejmuj sie. Przeciez wiesz, ze mimo ostatniej histerii, o ktorej wolalabym, zdbys zapomnial-usmiechnela sie lekko -To ejstem silna.
Zaśmiał się - Pamiętam wiele twoich histerii
-Postaraj sie zapomniec-sturchnela go a pozniej go pocalowala -Polozmy sie…chce zasnac przy tobie
- Nie musisz się martwić... będziemy spać razem... - powiedział podnosząc się z łóżka. - Chcesz wziąć prysznic czy od razu przebrać się i iść spać?
-Prysznic jutro rano…teraz sie juz poloze-powiedziala i wstala. Sciagala ciuszki i szukala koszulki w pierdolniku
to łądnie się w szafie porządek trzymało haahah
Mikie porozbierał się i czekał na nią. - w porządku, znalazłaś co chciałaś?
Wyciagnela koszule i mu pokazala -Mam -usmiechnela sie patrzac na nirgo
- przeciez nie musisz jej zakładać...
-Myslisz, ze bedzie mi cieplo bez?-podeszla do niego
Zaśmiał się- a w tym skrawku materiału jest różnica?
-Minialna-powiedziala i rzucila kiecke w kat i sie przykleila do niego -wiec teraz mozemy sie klasc
uśmiechnął się - Dużo lepiej....
Przysunela buzke tak
-Jeszcze mozesz mnie pocalowac…
- Jeszcze? Mogę zrobić co chcę - powiedzial patrząc na jej usra
-Wiec zrob co chcesz…-i rozchylila usteczka
więc ją złapał za głupi łeb i ściągnąl ją na podłogę! tak jak to robiła ostatnim razem gdy się tu bzykali! hahaha ale tym razem nie kazał jej lizać chujka tylko ją w dupę zdzielił i nie puszczął jej pustego łba ahahha
Nie sadzila , ze takie zabawy mu w glowie po ataku terrorystow hHha
-Miguel…-rzekla jak ja sciagnal na podloge i jeknela po klapsie -Jestes niemozliwy…
nie musiał z nimi walczyć tylko siedział zamknięty! wiec miał siły hahah Jak mało co marudziła to zmacał ją po cipce i już nie dociskał jej głowy do podłogi
Poczula sie, bo musiala troche sie zrelaksowac po tym co bylo. Juz z niej wyciekalo
Pokrecila tylkoem jeszcze zeby mial coekawsze widoki
-no dalej skarbie…
dostała znowu w dupę i uwolnił swojego chujka, skoro ona sie nie rusyzła wczesniej hahah
Napisalas ze sie rozebral! Wiec myslalam ze caly!
Wydawalo jej sie ze bil ja za kare haha za ich klotnie!
Ale jej dobrze z tym bylo, wiec trudno. Znosila to i jeszcze pojekiwala i miala dreszcze
Spojrzala na jego penisa -Fak…uwielbiam go…
do spania, wiec bokserki miał hahaha To jeszcze raz mocniej jej przyłożył, skoro głupia się przyznała hahaha a potem ją szarpnął za włosy i pchnął na łóżko, zeby mogla sie obijac o materac i wpakował się chujkiem w jej cipke
Wiedzial od dawna ze go uwielbiala ha
Trzymala sie poscieli i miala dobre wygiecir, seksowne a nie koci grzbiet
-O tak! Chce zebys byl bardzo mocny…
za długo jej nie pozwolił się tym cieszyć, bo dawno nie mieli gdzie ona byla u gory od tylu, wiec sie obrocili i ochał się w jej cipke