Nie jesteś zalogowany na forum.
- Wiesz co.. masz rację... ta rozmowa nie ma sensu... Usiądź sobie, weź głębszy oddech i wróć jeszcze raz do naszej rozmowy... Może to Ci odświeży pamięć... idę wziąć prysznic.. - powiedział i poszedł na górę.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Ona poszla na powietrze,na ogrod. Niewierzyla w to, ze ciagle ja torturuje. Mowi takie rzeczy, a pozniej udaje ze sie nic kurwa nie stalo, ze nic nie powiedzial.
Chciala stad uciec!
przecież kurwa nic takie nie poweidział!! przeczytaj te posty jeszcze raz, ZE ZROZUMIENIEM!!!
Mikie się wypluskał raz dwa, a potem się ubrał w swój domowy dresik niewinności hahaha
No chyba ty nie widzisz. Mowila mu ze chyba dawno nie zaliczal, on chyba ty, ona mowi ze mowila
O testach, a on ze o zaliczaniu panienek. Wiec co kurwa powiedzial?!
Zastanawiala sie co ona tu jeszcze robi, bo jakis czas temu juz dawno by uciekla, bo sposoby by sie znalazly. Usiadla przy basenie i nogi zamoczyla w wodzie
a on czy mówi o sobie!!!!!!!!! a nie chyba TY!!! czyli, ze jej nie zaliczał dawno!!!!!
Mikie poszedł porozmawiać z nianią na temat kolacji, bo wiedział, że rozmowa z Marią o tym nie ma sensu, bo choćby na złość jemu nie ruszyłaby palcem!
- Nic jej nie zrobiłem.. od wczoraj jest taka... Sama widziałaś, że ją zaprosiłem na miasto, a gdy wspomniałem, że mało zjadła to wyskoczyła z tekstem o blondynkach... Dzisiaj to samo... dopowiada sobie swoje historie... Nie mam już sił na nią...a szkoda mi patelni aby ją trzasnąć raz a porządnie...
- Miguel!
- Przepraszam, mówię jak jest... jej tego nie powiem...
To by poiedzial chyba ciebie, a nie chyba ty…
Po tym jeszcze klamal wszystkim dookola na jej temat…ogladal w lozku nagie blondynki a poniej sie dziwi, ze ona wspomina…
Maria posiedziala chwile na basenie, a pozniej zalozyla buty i poszla sie przejsc po ogrodzie. Zastanawiala sie ile jeszcze wytrzyma
ja peirdoleeeeeeeeeeeeeeeeee
Uniósł brewkę - Mówisz o sobie?
gdzie tam jest TY?!!!!!!!!
- jest jej cięzko...
- Proszę Cię nianiu... solidarność jajników tu nie działa...Nie znęcam się nad nią, aby było jej ciężko... Jeśli jej nie dotykam to z jej powodu... ale oczywiście, jak zawsze ja jestem winny... Spędziłaby tydzień ze swoimi rodzicami to wróciłaby tu na kolanach...tak jej właśnie ciężko... idę popracować.. - powiedzial i poszedl do swojego biura.
No ona to zrozumiala ze ona mowi o sobie ze ona nie zalicza.
Nie wychodzila z domu bo i tak zawsze miala ogon to nie miala na to sily. W koncu sie odwazyla i jak byla dalej to zadzwonila do Nacho
no dlatego sie nie mogli dogadać hahaha bo ona wiedziała lepiej co on lubi i co mowi hahaha
Odebrał po dłuższej chwili, bo musiał się upeewnić, że to ona haha - Słucham...
-Hej…widzialam twoje zdjecie w internecie…wiem, ze moze nie chcesz ze mna rozmawiac po tym jak powiedIalam ze zabije twoja siostre jak tkniesz Miguela…-powiedziala i sie zastanawiala jaka byla kurwa glupia! Zeby tak bronic czlowieka co mial ja za nic
hahahahhaa i znów wmawiała sobie swoje hahaha
Nacho westchnął - Dzieli nas tysiące kilometrów, więc nie musze się martwić o siostrę... twój mąż i wasza rodzina nie ma tu pozwolenia na wjazd...
-Wiem…ale chodzi o sam fakt, ze to powiedzialam w zlosci…a tetaz znowi jest mi zle i znowu do ciebie dzwonie…nawet nie oczekuje, ze bedziemy rozmawiac, serio…tylko zobaczylam cie i…po prostu chcialam zadzwonic…
- Nie mam do Ciebie żalu, Maria... ale skoro kiedy jest Ci źle dzwonisz do mnie to chyba powinnaś się zastanowić dlaczego to robisz....
-Bo wiem, ze tylko ty moglbys mi pomoc w razie czego…nikt tu nie zdola mi pomoc…wszedzie ochrona za mna chodzi, krok w krok…no nic…chcialam tylko porozmawiac…-odetchnela sobie i nie cjciala
Smecic -Wygladales bardzo dobrze w tej i ternetowej gazecie. Chyba jesz duzo witamin-udmiechnela sie do tel
- Maria....o jaką pomoc chodzi? Co się dzieje? - bo wiadomo, że to go bardziej interesowało niż jak zajębiście wyglądał ahhaha
-Jestem w takim stanie, ze chcialabym stad uciec…ale pewnie mi przejdzie…sama swiadomosc, ze jest ktos kto moglby mi pomoc mi wystarcza…serio nie chcialm o tym mowic…tyllo tak zagadac…
- Wiesz, że zrobilbym dla ciebie wiele... Już raz miałaś plany, ale nie umiałaś podjąć decyzji.... Nie mogę narażać swoich ludzi póki nie będziesz zdecydowana...
-Nie prosze o to…czasem tylko zaluje, ze wtedy sie cofnelam…
- Dzisiaj na pewno już byś nie pamiętała o swoim mężu tyranie...
-Powiedz lepiej co u ciebie…masz kogos?
- Co to za pytanie, Maria?
-Ciekawosc…wybacz…powiedz po prostu cos o sobie…
- Nie mam nikogo, wciąż się łudzę, że jednak przejrzysz na oczy i powiesz, że mnie kochasz...
-Ale Nacho…nic o mnie juz nie wiesz…tyle czasu minelo…przez wiele czasu staralam sie nie dac,nie zniszczyc swojej samoopinii…ale on wygral…przez to jego ponizanie mnie, wiem, ze juz jestem w zlym stanie…nie jestem taka sama…
To się Nacho przejął - A jaka teraz jesteś, Maria?