Nie jesteś zalogowany na forum.
W koncu wylaczyla tv i poszla do sypialni. Od razu poszla do lazienki wziac prysznic
Pokręcił głową i siedział w komórce, skoro go ignorowała.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wrocila do sypialni po kapieli w takiej koszulce
I wlazla do lozka
i tak dla niego za dużo miała, więc po co się chwaliła haha Zerknął na nią i odłożył komórkę na szafkę
Tez zerknela na niego, ale zara odwrocila sie w swoja strone. Dupa do niego i zamknela oczy.
- Super - mruknął pod noskiem i wrócił do komórki.
Myslala, ze odkladal ja bo chce spac hahahha ale sie nie odwracala juz tylko zamknela oczy i starala sie zasnac
liczył, że z nim porozmawia, ale skoro go olała to uznał, ze film był beznadziejny, bo niemy hahaha więc wrócił do oglądania świata, jeszcze na wypadek gdyby się odwróciła to specjalnie oglądał nagie blondynki
To sie odwrocila w jego strone jak jej bylo niewygodnie, ale nie zagladala mu w tel
Wiedział, że to tylko kwestia czasu hahah więc jeszcze główkę na boki przekręcał, żeby lepiej szczegóły dojrzeć.
To otworzyla oczka i wypatrzyla. Poczula zal -Nie lubisz blondynek…
- Czy ja mówię, że nie lubisz soku pomarańczowego?
-Co?-zglupiala i niezajarzyla haha
- Moze w końcu pozwolisz mi decydować o moim życiu?
-Coo?-az sie podniosla -Nie pozwalam decydowac ci o swoim zyciu? Co ty pieprzysz w ogole ?
- A co to było? Albo wczoraj w kuchni?
-Ze oceniam na podstawie twoich reakcji? Lub sobie co chcesz…zyj jak chcesz i odwal sie ode mnie-wyszla z lozka
- Oh daj spokój... przecież Cię nie dotknąłem, więc w czym masz problem?
-Raptownie jestem calym zlem twojego swiata. Nie pozwalam ci decydowac o twoim zyciu…kurwa groteska…-tak sie zdenerwowala az sie trzesla i wyszla z sypialni trzaskajac drzwiami
- Nie trzaskaj drzwiami - rzucił jak poszła w siną dal..rozejrzał się za kartką, aby jej dopisać to trzaskanie drzwi na nie.
Zbiegla na dol. Ubrala buty i plaszczyk i wsiadla w samochod i odjechala z piskiem opon
to jak samochód odjechał to się podniósł z łóżka i poszedł się przejść za nią mając nadzieję, że to nie ona urządziła sobie rajd nocą.
Ochroniarz dał znać Mikiemu, że to jednak ona ten rajd urządziła... - co za wariatka! - wrócił do sypialni i zadzwonił do niej!!!
To jak mu brzęczał ten jej telefon to rzucił go w kąt... - Na chuj Ci telefon... ubrał się i sprawdzając GPSa samochodu pojechał za nią mając nadzieję, że jej nie zabije!
Wiadomość dodana po 10 h 09 min 36 s:
To dotarli do domku i przez drogę Mikiemu trochę przeszlo. - mam nadzieję, ze teraz pójdziesz spać.
-Pojde, bo nie mam sily juz na nic…