Nie jesteś zalogowany na forum.
- Wypisz czego sobie nie życzysz... Ja dopiszę później jak mi się coś jeszcze przypomni i będziemy mieć pierdyliard powód mniej do kłótni..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Yhm…to powiedz mi tylko…hak jest ci dobrze i dochodzisz po tym co robie i pozniej masz do tego problem? To ty sie zastanow czego tak na prawde nie lubisz i czy tylko moze uraza to twoja meska dume…i jest to chore…ale oczywiscie. Zgadzam sie na to…co napisane.
Policzył do 10 i jej odpowiedział - Pozwól kochanie, że SAM będę decydował co lubię, a czego nie...
-Tak…widze co lubisz…wiec ustalone. Ale teraz i tak nie wiem kiedy nabiore ochote…
- Interesujące... Zaczekam ile będzie trzeba licząc, ze nie zastanie nas kolejna epoka.. - powiedział zastanawiając się ile wytrzyma dzień czy dwa.
-Ty sie zastanow nad swoim zachowaniem i co robisz w klubach…bo moze myslisz, ze nie wiem…ale niestety, kochanie…wiem. A zaraz jade do hotelu i nie wiem kiedy wroce-i poszla sie ogarnac
Zdziwił się jej słowami, ale uznał, że pić mu nie zabroni, więc niech nie podskakuje haha
Zadzwonił do Domenico, aby z drugim ochroniarzem pojechali z Marią do pracy - I ani się waż spuszczać ją z oczu... zwłaszcza z nowym pracownikiem...i melduj o wszystkim...- powiedział i robił sobie kawke, skoro miał dzisiaj kinderbal w domu.
Ogarnela sie tak pieknie. Wziela tabsa na glowe i zaszla na chwile jeszvze do kuchni napic sie wody i zeby ja zobaczyl
tak, to był kolejny punkt zapalny, ale zawziął się i uznał, że nic nie powie chociaż w środku się trząsł jak galaretka, że nie może się przyczepić. - rozumiem, że nie wracasz na obiad...
-Nie…milego dnia-rzucila i jak sie napila to pojdchal do hotelu
No to musiał sobie ulżyć i rzucił szklanką w ścianę i od razu mu było lepiej, dopił kawkę i poszedł do dzieciaka czekając na wieści od Domenico.
Mikiego troszke szarpało przy zmianie pieluchy, ale nie było świadków to miał z górki, a potem oczywiście, że nie zamierzał siedzieć w domu, więc zabrał to co potrzebne i zabrał dziecko na wycieczkę po mieście.
Maria nie chciała z nim spać, wiec przygarnął sobie dzieciaka. Nakarmił go, a potem zarządził popoludniową drzemkę
Mikie ich oboje może rozjebać jak Maria chciała hahaha ale nie wiedział co tam się dzieje, tylko spędzał czas ze swoim jedynakiem i w końcu obaj zasnęli
Maria przyjevhala do domu. Poszla od razu zobaczyc co robi jej syn, ale go nie bylo, widc wesla do zypialni i ich zobaczyla. Usmiechnela sie nawet pod noskiem
Miała szczęście, bo żadnego z nich nie obudziła i dalej sobie tak słodko spali.
Usiadla przy nich i pogladzila Alessio po glowce i patrzyla na nich.
jak się wpakowała na wyrko! to Mikie się ocknął, skoro materac pod jej cięzarem się poddał. Jak zobaczył, że to ona to zerknął na zegarek, zeby wiedzieć o któej to się wraca do domu
-Dobrze spedziliscie czas?-zapytala Miguela jak sie obudzil
- Bardzo... dlatego padł wykończony, spodobały mu się pościgi ruchliwymi ulicami
Przemilczala to, chociaz bylo bardzo ciezko. -Ah…wiec moze zaniose go do lozeczka?
- Nie ma potrzeby... dam sobie radę... Na pewno nie jest to takie skomplikowane...
-Jak chcesz…-wstala z lozka -To ide wziac prysznic…-powiedziala i poszla
Do ich lazienki bo nie bedzie uciekac ze swojej! Sypialni
Jak poszła to zerknął na dzieciaka - Chyba ma dość...- szepnął do niego jakby razem spiskowali i się podniósł ostrożnie z dzieciakiem i poszedł go zanieść do łóżeczka
Zmienila zdanie jak byla w lazience i nalala sobie wody do wanny i zrobila pianke. Uznala, ze tak jej bedzie lepiej odpoczac. Wlazla do wanny i zamknela oczy