Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nieee. Tak tylko-zasmiala sie -Dizsiaj sie oszczedzam.
Uniósł brewkę - Ah tak? Więc dzisiaj tylko buziaczki i przytulaski? Zmęczyłaś się jednym orgazmem?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie mowilam, ze oszczedzam sie od sexu-usmiechnela sie -Ale nie wychodze z domuz
- Ok.... i koniecznie musisz w tych butach paradować?
-Tak…nie bede chodzila na boso…daje ochroniarzom teoche przyjemnosci-zasmiala sie
to ją pociągnął do siebie na podłogę - Chcesz siedzieć cały dzień w pokoju?!
-Nie zrobisz tego.
już słysze ten koński smiech hahaha
- Chcesz się przekonać? Wiesz doskonale, że prowokowanie mnie źle się dla Ciebie kończy... Zawsze...
-Tak, wiem, ze musisz miec kontrole…-zlapala go za kroczr i scisnela -Mozesz mnie zamknac…
Złapał ją za ramię - Najpierw ściagnij majtki!
No to udalo jej sie sciagnac majtki i mu podala w dlon
pokiwał paluszkiem, aby się zbliżyła do niego - Pocałuj mnie...
Polizala najpierw jego usta, bo musial po swojemu, a pozniej go pocalowala mocno
Odwzajemnił, a potem jej dalej rozkazywał - a teraz zamknij oczy...
-Miguel…po co?-nieufala mu hahah
Uśmiechnął się- żebyś lepiej poczuła mojego fiuta
No to zamknela oczy, chcoiaz dalej byla podjerzliwa
Żeby nie była aż tak to znowu siaaaaam usiał uwolnić swojego pytona!! Wytarł go jej gaciami, a potem ofc, ze w tej rozwydrzony i niewyparzony ryjek wpakowal jej majtki!
Akurat jak byl taki spocony po treningu:(
Zdziwila sie! Oj bardzo! Ale otworzyla oczka tylko, a nie wyplula gaci jeszcze
Zacieszyl się i wylądowała na chłodnej podłodze i wbił się chujkiem w jej cipke - Po to właśnie przyszłaś, skarbie
Czekala az sam jej to wyciagnie. Odchylila glowke do tylu jak sie wbil i raczkami scisnela go za tylek
Nie zamierzał jej tego wyciągać, wiec się rozgościł chujkiem i teraz ja trenował, żeby miała lepszy dzień.
Wiec moze trenerzy bylo w poblizu to slyszeli jej jeki przez gacie hah i zemaja dobrego ucznia, ktory tak dobrze cwiczt
Wszyscy już w tym domu wiedzieli, że mikie ma dobrą kondycję, żeby za nią nadążyc hahah a jak ktoś nie słyszał to życzliwi opowiadali ploteczki jak leci majtki trochę tłumiły dźwięki, wiec mikie mocniej się wbijał, żeby ją lepiej skręcało
Chciala juz wypluc te gacie ale w ost chwili uznala, ze wytrwa do konca. Dotykala go pod koszulka po cieke