Nie jesteś zalogowany na forum.
to się nakręcił na więcej - i pragnący cię jak za pierwszym razem..- powiedział i ją pocałował zachłannie, skoro już sama go gwałciła!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Tez go cslowala zachlannie
ahhh
Objął ją w pasie, aby nie mogła się pchać do niego i sam się wbijał coraz mocniej i szybciej
Poddawal sie i calowala go dalej pieknie
-pieprz mnie do konca...
uśmiechnął się i zerkął jej w ślepka - nie mów mi jak mam cię pieprzyć! - i się dopchał, a potem się wycofał i czekał na jej ruch
To sama sovie go wsadzila do cipki i sie poruszala
to ją ścisnął za szyję i poddusił - właśnie tak, chcę czuć jaka jesteś mokra i spragniona mojego kutasa...- i się już dopychał do końca
-ty jestes spagniony mnie...rzuciles sie na mnie-rzekla i jeknela
- Szalenie cię pragnę...od lat..- powiedział między besoskami
Zsczela go calowac po szyi i dotykala jego wlosow. Sama die dobijala do gory
i marysia zostanie sierotą:( Pozwolił jej na besoski i sam ją pocałował w szyję i jej odpierdzielił malinkę na szyi, aby zaznaczyć swój teren hahaha
-Wszyscy juz wiedza, ze jestem twoja-odpowiedziala jak wyczula
- pewności nigdy dość - powiedział zacieszony i jyz normalnie całował jej szyję i się dopychal chujkiem aż Maryska poczuła jego cudna spermioszke
I ona rowniez doszla sekundy po nim i jsszcze mu troche przedluzyla orgazm swoimi uciskami.
więc jeszcze grzał chujka jak go uciskała, a potem ją obrócił na tym stole i pokazał jej czego chce wpychając chujka w jej usta!
- wyliż go do czysta..
Biedna:( ale jej nie przeszkadzalo. Dalej sie podniecala i brala go tak jak jej wsadzal, a pozniej sama juz sie zaciskala ustami i lizala go tam wszedzie gdzie mogla(
Był zadowolony, że tak sobie dobrze radzi i jeszcze go dociska, po cyckach ją dotykał jak czyściła jego chujka i nie był brutalem tym razem
Wiec ladnie go wyczyscila ha i obciagala znowu. A nozkami wiercila jak dotykal jej cuckow i mial wglad na cipke
jak zauważył, że ona ma zespół niespokojnych nó! więc ją zdzielił w cipkę, aby nie myślała o zaciskaniu się, żeby poczuć wiecej.
Pisnela cicho i byla bardzo zadowolona przez tego klapsa. Raczkami rozpieszczala mu jaderka a ustami dalej go ssala
To jeszcze raz dostała za ten pisk! a potem już zwinnymi paluszkami ją rozpieszczał po cipce
Hahah! Ale za to ze miala wiecej podniety to zabkami mu przejechala po penisie by poczul drescszyk
I poczuł! spodziewał się tego za 1 razem, ale nie teraz haha więc porzucił jej cipkę i i dręczył jej szyję sciskając ją tam, to było ostzreżenie! żeby nic głupiego nie zrobiłą
No to wydawala niezrozumiale odglosy! Bo teraz ona sie bala, ze ja udusi ha ze sie zakrztusi i po niej. Krecila glowka
kusząca propozycja hahha ale jak nie wbiła mu zebów w chujka to ją puścił i ją całował od cycków, przez brzuch i w końcu dotarł do jej cipki i napluł na jej cipkę i ją tam lizał