Nie jesteś zalogowany na forum.
-jak tak mowisz to musi to byc tylko pożądanie...
Uśmiechnął się - Jestem pewien, że mnie pragniesz jak mało kogo...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Na ten moment nikogo tak nie pragne jak ciebie-usmiechnela sie
- Nadal mi nie odpowiedziałaś... WIęc co cię łączyło z tym idiotą z wczoraj?
-Nic! To moj kolega. Przywital sie, bo dawno mnie nie widzial, a ty go uderzyles.-pokrecil glowa -Moze kiedys na imprezie sie pocalowalismy...ale nigdy do tego nie wracalismy i nic nie bylo.
- więc nie lizał i nie posuwaj twojej cipki? - zapytał uważnie ją obserwując, bo wyglądało na to, ze dostał za niewinność, ale Mikie nie żałował hahah
-Nie lizal, nie posuwal, nie dotknal...pobiles go bo myslales, ze z nim spalam?
zaśmiał się- Maria, nie chodzę po ulicy i nie biję ludzi bez powodu.. Facet się tobą zachwyca, dotyka to co miałem myśleć? Teraz się 5 razy zastanowi zanim cię dotknie..
-Na pewno...dzis rano dzwonil do mnie, ale nie odebralam. Pewnie sie zastanawia za co dostal.
- Źle miejsce i czas... - wzruszył ramionami i się zaśmiał - Teraz będzie cię omijał z daleka...same plusy
Jak zjadl to usiadla mu na kolankach -Konkretnie zalatwiasz sprawy, Miguelu-usmiechnela sie
- Nie lubię się bawić w ciuciubabkę..- powiedział uśmiechając się. - Niestety kochanie będziesz musiała zaczekać z kolejnym orgazmem... Możemy się wybrać do kina, a potem wrócić tutaj...Pokażę ci dom na spokojnie, skoro twoja nienawiść odeszła w niepamięć.
-Oh, zapraszasz mnie na romantyczna randke w kinie?
- Hmm nie wiem co grają w kinach... niekoniecznie może być romantycznie..
Zlazla z niego, bo skumala i rozdziabila buzke -Ayyy! Zboczeniec. Odpuszczamy sobie kino. Ubiore sie i pokazesz mi dom, tak jak nie pokazywales wczesniej.
zdziwił się - O co Ci chodzi? Ty do kina tylko na komedie romantyczne chodzisz?
Zasmiala sie -Chodze na rozne gatunki...mozemy zobaczyc co graja...-powiedziala juz lagodnie skoro udawal, ze wcale nie chcial ja tam nieromantycznie wykorzystac
bo kurwa nie chciał, zboczeńcu!! hahaha - No to zobaczmy... Może będzie coś wartego uwagi..
-Ustalimy na miejscu. Teraz ide sie wyszykowac-no i poszla do sypialni jak juz tam byly wszystkie rzeczy przeniesione
To mikie się przeniósl do salonu i kazał ochronie się szykować do wyjazdu.
Ogarnela sie w dluzsza kiecke, bo nie chciala prowokowac ha
Zeszla i znalazla go -Mozemy ruszac.
Zerknął na nia - Oh ze skrajności w skrajność..- powiedział jak wczoraj ledwo dupe zasłaniała a dziś co hahaha
-Idziemy do kina i bedziemy cwiczyc twoja cierpliwosc-zasmiala sie -Podoba ci sie?-zapytala
I obkrecila sie.
- Jest w porządku.... Chociaż wolę kiedy jesteś naga i poddajesz się temu co z tobą robię..
-Komplementy 3/10 -powiedziala i wsiadla do autka ha