Nie jesteś zalogowany na forum.
To bardziej rozlozyla nozki zeby widzial ladnie cipeczke i luknela niewinnie. Miala chec zeby polizal eh
Nie tego się spodziewał lol ale jak już go zaprosiła to dalej ja tak dotykał i krecil się paluchami wokół jej dziurki
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Po takich przezyciach to chciala aie zrelaksowac. Zaczela blyszczdc jak ja teoche podotykal a pozniej zdjecial gora z siebie sukienke
Uśmiechnął się - nie wiem czy to dobry pomysł... Nie chcę Ci dokładać cierpienia, Maria..
-To nie dokladaj...-jak przylepil plasterki to zaczela go rozbierac -Bedzie delikatniej...
-nie wiem czy potrafię... - odpowiedział zgodnie z prawdą i jak tak chciała to ja pociągnął za kacze udka na brzeg łóżka i polizal jej cipke
Mruknela pod nosem jak o tym wlasnie marzyla i juz obserwowala go -Niewazne...wszystko w porzadku...
Haha na nic innego nie liczył hahha więc dalej ja rozpieszczal jezorem, skoro jej cipka cało z tego wyszła i jeszcze tyle wrażeń miała, bo mikie, juancho i bad boy... I to w tak krótkim czasie haha
Ciekawie miala. Zyc nie umierac. No to sie polozyla i juz skrecalo ja z podniecenia i zaczela pojekiwac sekswonie by go nakrecac
Draznil jezorkiem jej lechte i się paluchami 2 wepchal w jej cipke jak już miała dobrze.
To m sie rozkoszowala i wila tak az dostaka orgazmu i glosniej jeknela by ochrona slyszala
W Warszawie? Hahaha
Mikie nie chciał jeszcze kończyć, więc jeszcze jej naplul na cipke i ją dalej tam lizał ale jego paluszki już wędrowały do jej ryjka jak tam mądra była zalewać orgazmem jego zwinne paluszki
To dalej ja nakrecal i pociagnela go na gore by jego chujek tez aobie ulzyl. Scisnela go za mordke i pocalowala
Już dalej nie zamierzał czekać więc jak byli na równo to ofc, że jego chujek wbił się w jej cipke i za ten stres co z nią miał w klubie było zero delikatności i się wbijal na ostro tak jak lubiła od gwalciciela
Objela go za plecy jedna reka a druga scisnela za dupe. Podniosla nozki do gory. Czasem bylo za mocno ale jakos podobalo jej sie to. Jeczala wtedy glosni
dla jej wygody nie macał jej po obdartych nogach, skoro była taka głupia wyskakując z samochodu! ale jej cipka miała się swietnie, wiec ani myślał o delikatnościach. coraz szybciej się pchał, zeby mogła poczuć jak najszybciej jego cudowną spermę i dać mu następcę
Nie chciala tego! Ha musi znowu z nim wrocic do tej rozmowy!
Jeszcze nie rozumiala swoich uczuc i tego jak moze tak juz chciec sie z nim pieprzyc, ale oddawala sie temu. Zajela sie jego uchem i sapala mu tam i przegryzla lekko
- Zrób to... dojdź dla mnie..- szepnął jej do ucha, żeby miała większy metlik do ogarniecia burdelu w swojej głowie haha
-chciales tego juz w klubie...-mruknela do niego
to ją złapał za szyję i spojrzał z mordem w oczach - Nigdy więcej nie wspominaj wizyty w klubie...- i aż się mocniej wbił chujkiem
Odgiela glowke do tylu i jeknela na tyle ile mogla jak ja juz dusil ha
Czula, ze zaraz dojdzie.
miał ochtę ją udusić, ale posuwać zwłoki nie było na liście jego fantazji erotycznych haha
i ją całowął namiętnie i się pchał aż w końću szczęsliwie dla niego i dla niej spuścił się w jej cipkę
I ona doszla przy jego ustach i zaciskala sie na jego kutasie i pulsowala.
w końcu to już było normą dla niego, wiec nie anrzekał i grzał się dalej w jej cipce korzystając z ucisków, no i musiał mieć pewność, że jego spermioszka zostanie na swoim miejscu!
No to mu rzekla w koncu -Nie mozemy tak...bez zabezpieczenia.