Nie jesteś zalogowany na forum.
to on poszedł do siebie i wskoczył pod prysznic, a potem się szykował do wyjścia jako poważny i szanowany biznesmenem, czyli w garniaczku
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Ona tez sie wykapala. Potem myslala w co sie ubrac, zeby pasowac jakos stylowondo niego. W koncu sie ubrala
Potem zeszla na dol i sie krecila
Jak sie ogarnął to sam zszedł i ją zlukał - Ładna sukienka..- powiedział, bo sam ją wybierał hahaha i poszli do samochodziku i tym co ostatnio pojechali w miasto
No do domku. Niepotrzebnie gacie scisgala haha jak przyjechsli to poszla do sypialni bo chciala sie wyszykowac na impreze na ktora w sumie ochoty nie miala
Mikie się raz dwa odświeżył i przebrał i pośmigał do Aaronka.
Dominic za to miał czekać na Maryśkę i ją podrzucić do klubu, chociaż nie wiedział po co Mikiemu ona tam!
Maria sie ogarnela tak, tlko bez sweterka! Wlosy tez tak miala
No i zeszla do Domenica -czesc...wiesz co to za impreza?
a jaka długość??
Domenic się uśmiechnął - Nie wiem czy mogę powiedzieć skoro Miguel przemilczał temat..
Krotka ha zaraz za dupe a co!
-powiedz...obiecuje, ze mu nie powiem...to dla mnie wazne jak ktos inny poza nim ze mna rozmawia...
- Więc chyba dam ci dobrą radę i powiem, że powinnaś wybrać coś dłuższego...
-Jestes moim ochroniarzem...bedziesz mnie pilnowal...a poza ubrsniem? Powiesz cos?
- Miguel ma tam spotkanie... Będzie przez jakiś czas zajęty, później do Ciebie dołączy jeśli wcześniej nie zauważy co masz na sobie... Wtedy zabije Ciebie, a potem mnie...Jedziemy?
-Nie moge sie doczekac-powiedziala i pojechali do klubu gdzie musial arie wprowadzic
Wiadomość dodana po 11 h 24 min 22 s:
W samochodzie sama sie do niego przyssala jak domenic prowadzil
To już nie był taki niemiły ehh - nic więcej ci nie zrobią... Wzmocnimy ochronę, abyś czuła się bezpiecznie.. Ale sama też się nie wychylaj...
-Nie bede...niewazne jakbym byla ubrana, nie mogli mnie dotknac-powiedziala i go raczka po brodzie dotknela
Westchnął - mogli i zrobiliby to, Maria... Nie chcę cię stracić...
Podsunela sie wyzej i pocalowala go w usta.
No to odwzajemnil i dotarli do domku. Mikie ja zaprowadził do jej sypialni - usiądź i pokaz te zadrapania.. Trzeba to oczyścić i liczyć, że nie będzie blizn...
-Nie jest zle...nie jechal jeszcze rak szybko. Dopiero ruszyl. Prawie nie bolalo...-pokazala nozki ktore najbardziej ucierpialy ale swrio nie bylo zle. Przy wiekszej predkosci by nie wyskoczyla
- teraz dla bezpieczeństwa bd zamykał od środka zanim ruszycie gdziekolwiek... - i poszedł do łazienki po ręcznik, wodę utleniona i na wszelki wypadek wziął plasterki.
Czekala na noego myslac o tym wszystkim i o tym, ze on sie przejmuje i troszczy.
No to wrócił do niej i najpierw przemyl jej rany wilgotnym ręcznikiem, żeby kurz i jakiś drobny żwirek usunąć na wypadek gdyby coś się tam w ranie znalazło. I zerknal na nią, żeby się upewnić, że jej za bardzo nie boli.
Syknela i sie skrzywila, anpotem sie usmiechnela szybko -Nie jest zle...
- właśnie widzę... - i dopiero wtedy mogą syczec, bo polał jej rany woda utleniona haaa
To zacisnela zabki, ale mimo to tak strasznie nie pieklo. Zacisnela jeszcze tylko raczki na poscieli jak ost gdy ja zrznal ha
- prawie koniec.. - i żeby ukoić jej nerwy delikatnie dotykal jej udek od zewnętrznej kierując się do wewnętrznej strony i zmacal ją po cipce skoro nie miała majtek